JAB Rôzne

Atraktívne zábery z Miss Spiša: Takto krásky predviedli svoje prednosti v plavkách

Súčasťou finálového večera o najkrajšiu Spišiačku bola aj promenáda v plavkách. Prinášame vám zábery z tejto atraktívnej disciplíny.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívne zábery z Miss Spiša: Takto krásky predviedli svoje prednosti v plavkách
15
Galéria

Uplynulý piatkový večer patril v Spišskom divadle krásnym dievčatám. Po vlaňajšom ročníku, kedy sa slávnostný finálový večer Miss Spiša konal v hokejovom duchu, tento rok deväť finalistiek predviedlo to najlepšie z Ukrajiny. O najkrajšej Spišiačke rozhodovala desaťčlenná porota zložená zo známych tvárí na čele s jej predsedom Jozefom Oklamčákom.

Zdroj: Dnes24.sk

Najviac napokon porotu očarila Novovešťanka Klaudia Repková, ktorá sa stala víťazkou súťaže Miss Spiša 2018. 22. ročník priniesol so sebou aj niekoľko zmien. Súčasťou slávnostného večera nebola po prvýkrát voľná disciplína. No dievčatá sa nevyhli rozhovoru s moderátorom večera Michalom Hudákom a predviedli sa aj v niekoľkých outfitoch a v niekoľkých choreografiách.

Svoje prednosti ukázali i počas promenády v plavkách. Návštevníci podujatia si tak mohli vychutnať deväť finalistiek v plavkách vo farbách Ukrajiny. Prehliadka v plavkách očarila nielen prítomných, ale aj moderátora večera, ktorý po jej skončení dievčatá vyzval na repete.

Zábery z promenády v plavkách si môžete pozrieť v priložených galériách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM z veľkého finále miss: Vychutnajte si FOTKY z promenády v plavkách
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM