JAB Rôzne

Atraktívne zábery z Miss Spiša: Sledujte, ako sa krásky predviedli v plavkách

Súčasťou rôznych súťaží krásy zvykne bývať i promenáda v plavkách. Tá nechýbala ani na Miss Spiša. Prinášame vám zábery z tejto atraktívnej disciplíny.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívne zábery z Miss Spiša: Sledujte, ako sa krásky predviedli v plavkách
10
Galéria

Uplynulý piatok na doskách Spišského divadla bojovalo deväť krásnych dievčat o titul Miss Spiša 2017. Celý večer sa niesol v hokejovom duchu a na porotcovské stoličky tentokrát zasadli známi slovenskí hokejisti, ktorí okrem rozhodujúceho slova pri vyhlásení výsledkov sa stali aj súčasťou voľných disciplín finalistiek.

Videozáznam: Krásky na Miss Spiša v akcii počas promenády v plavkách
1
Galéria

Najviac napokon porotu očarila Veronika Dičáková z neďalekých Hrabušíc, ktorá sa stala víťazkou súťaže Miss Spiša 2017 a okrem titulu a korunky sa mohla tešiť aj z hlavnej výhry, ktorou je dovolenka na Floride. Počas finálového večera sa dievčatá predviedli v niekoľkých outfitoch a v niekoľkých choreografiách.

Súčasťou slávnostného večera bola aj promenáda v spoločenských šatách a nechýbala ani promenáda v plavkách, ktorá zaujala oko nejedného diváka. Vysoké lodičky a bikiny vo farbách slovenskej trikolóry dodali tú pravú atmosféru večera a vyzdvihli všetky prednosti krásnych dievčat.

O tom, že promenáda nezožala úspech len medzi divákmi svedčil aj vtipný moderátorov komentár na konci prehliadky, ktorý s úsmevom kázal dievčatám celú choreografiu ešte raz zopakovať. Vy si zábery z promenády v plavkách môžete pozrieť v priložených galériách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTO: Finalistky súťaže Miss Spiša sa takto predviedli v plavkách!
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM