JAB Rôzne

Atraktívne zábery z Miss Spiša: Finalistky tento rok vymenili plavky za korzety

Súčasťou finálového večera o najkrajšiu Spišiačku býva aj promenáda v plavkách. Tento rok však svoje prednosti predviedli krásky v zaujímavých korzetoch.

Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulý piatkový večer patril v Spišskom divadle krásnym dievčatám. Po vlaňajšom ročníku, kedy malo slávnostné finále Miss Spiša podtitul „To najlepšie z Ukrajiny“, tento rok sa deväť finalistiek vrátilo o niekoľko rokov v čase, konkrétne do čias Prvej republiky. O najkrajšej Spišiačke rozhodla osemčlenná porota, zložená zo známych tvárí na čele s predsedom Miroslavom Dvorským.

Najviac napokon porotu očarila Romana Miháliková zo Sloviniek, ktorá získala titul Miss Spiša 2019. 23. ročník však so sebou priniesol aj niekoľko zmien a prekvapení. Súčasťou slávnostného večera nebola už po druhýkrát voľná disciplína.

No dievčatá sa nevyhli rozhovoru s moderátorom večera Michalom Hudákom, ktorý ich tentokrát vyskúšal z českých slovíčok. Dievčatá sa predviedli aj v niekoľkých outfitoch.

Promenáda v plavkách sa tento rok nekonala vôbec, no publikom ani porota neprišli skrátka. Takmer v úvode súťaže predviedli finalistky Miss Spiša svoje prednosti v zvodných korzetoch.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM z finále Miss Spiša: Vychutnajte si FOTKY z promenády v korzetoch
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM