JAB Správy

Ale im bolo: Škôlkári na sídlisku Západ oslavovali sviatok až päť dní

Škôlkári na sídlisku Západ v Spišskej Novej Vsi oslavovali Deň detí nie jeden deň, ale rovno celý týždeň. Šašo Tomáš , basketbal, výlet do Hozelca či chutný guľáš. Aj to naši drobci zažili počas osláv svojho sviatku.

Ilustračný obrázok k článku Ale im bolo: Škôlkári na sídlisku Západ oslavovali sviatok až päť dní
Zdroj: Dnes24.sk

Prečo Deň detí trval celý týždeň? „S touto myšlienkou prišla pani riaditeľka a my sme sa k nej s radosťou pridali a vymysleli program. Chceli sme vyskúšať niečo nové, čo by prilákalo detí do našej škôlky. Celý rok robíme rôzne aktivity, a tým sa nám zvýšil počet zapísaných detí do škôlky na rok 2014/2015,“ povedala učiteľka Zlaťa Horvathová.

Hneď v pondelok škôlkári otvorili týždeň so šašom Tomášom a minidiskotékou na školskom dvore. V utorok deti previezli autobusmi do športovej haly. „Pod vedením skúsených basketbalistov si deti vyskúšali basketbal a rôzne súťaže. V stredu sa zabávali v Hozelci, kde si naši najmenší vyskúšali rôzne atrakcie,“ priblížila nám pani učiteľka.

Štvrtok patril rodičom a deťom. „Na školskom dvore si mohli spolu so svojimi ratolesťami zasúťažiť. Boli pripravené športové súťaže ako aj jedna logická, ktorá potrápila nejedného rodiča,“ ozrejmila.

Týždeň mali ukončiť hľadaním pokladu a guľášom na Čingove. „Kvôli počasiu sme to museli zrušiť. Deti však o nič neprišli. Poklad hľadali v škôlke a výborný guľáš nám navarili kuchárky,“ dodáva učiteľka.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM