JAB Rôzne

Aký bol týždeň v Spišskej? Top témy, ktoré sa dostali na pretras v našom meste!

Ani sme sa nenazdali a ku svojmu koncu sa blíži ďalší týždeň. Pred sebou už máme prvý júnový pondelok. Obzrite sa však s nami ešte raz na uplynulých sedem dní v súvislosti s našim mestom. Tieto témy zaujali Novovešťanov najviac.

Ilustračný obrázok k článku Aký bol týždeň v Spišskej? Top témy, ktoré sa dostali na pretras v našom meste!
Zdroj: Dnes24.sk

Urgent novej generácie

Po necelých šiestich mesiacoch výstavby v nemocnici v Spišskej otvorili nové oddelenie urgentnej a intenzívnej starostlivosti. Ide o investíciu za viac ako jeden milión eur. Zoznámiť sa s ňou môžete aj prostredníctvom fotiek.

Dni humoru

Po úspešnej minuloročnej premiére nás čaká aj tento rok festival plný zábavy, smiechu a dobrej hudby. Podujatie Dni humoru vypukne v Spišskej Novej Vsi posledný júnový víkend a je sa na čo tešiť. Do mesta zavítajú aj Ivan Mládek a Ander z Košíc. Kompletný program nájdete TU.

Prekvapenie v nemocnici

Slávnostné otvorenie nových oddelení v spišskonovoveskej nemocnici sprevádzala aj vskutku zaujímavá udalosť. O poriadne prekvapenie sa totiž postaral mladík, ktorého na novú recepciu doviezla záchranná služba na nosidlách.

Zaujímavý koníček

Chovať zviera vo svojom príbytku je už bežná vec. V bytoch prevažujú psíky a mačky, no u Alexandry zo Spišskej Novej Vsi môžete nájsť poriadnu exotiku. Má rada výzvy a to sa odzrkadlilo aj na výbere domácich miláčikov.

Betónový strašiak

Stavba, ktorá sa nedostala do svojej finálnej podoby. Pred takmer tridsiatimi rokmi pozemky, kde dnes stojí už len chátrajúca budova, vlastnil štát a jeho zámerom bolo postaviť najväčší mäsokombinát na Spiši. Po revolúcii a páde režimu sa však plány nikdy nenaplnili a budova zostala bez využitia.

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM