Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Aktuálny víkend v Spišskej a jeho lákadlá: Na ktoré si vyrazíte vy?

Ďalší aprílový víkend je už tu a v našom meste ponúka aj viaceré lákavé podujatia. My sme z nich zostavili výber našich tipov. Čo radíme zažiť?

Ilustračný obrázok k článku Aktuálny víkend v Spišskej a jeho lákadlá: Na ktoré si vyrazíte vy?
Zdroj: Dnes24.sk

Ženy online

20. 4. 2018 o 16:00 hod., Galéria umelcov Spiša

Zaujíma vás priestorová a úžitková tvorba funkčných dekoratívnych stolových svietidiel z odpadového materiálu určených na ozdobu príbytku? Tak si nenechajte ujsť podujatie Žena online. Čaká na vás lektorka Klára Lenártová – Kováčiková.

C. Gordoni

20. 4. 2018 o 19:00 hod,, Spišské divadlo

Spišské divadlo ponúka skvelú komédiu, ktorí je okorenená talianskym temperamentom. C. Gordoni: Škriepky na Korze je komediálny príbeh z prostredia rybárskeho mestečka Chioggia, kde nie je núdza o šťavnaté susedské zvady, mužskú i ženskú žiarlivosť, ale aj o hromadu lásky.

Spišská burza starožitností a kuriozít

21. 4. 2018 o 8:00 hod., Trhovisko / sídl. Východ

Príďte predať, kúpiť alebo vymeniť starožitnosti, zberateľské predmety a predmety minulých čias. Od 8. rána na vás čaká Spišská burza starožitností a kuriozít.

Deň tanca

21. 4. 2018 o 10:00 hod., Radničné námestie

Pri príležitosti dňa tanca to rozbalí tanečná skupina Denzz Industry a objavíte novú atmosféru novoveského námestia. Celý park okolo fontány sa zaplní jamovými krúžkami, hudbou a dobrou náladou. Počas dňa vždy o celej hodine budete môcť vidieť tanečné vystúpenia všetkých zložiek Denzz Industry. Taktiež budete mať možnosť si zasúťažiť si a otestovať svoje tanečné schopnosti.

Tanečné divadlo

22. 4. 2018 o 16:00 hod., Dom kultúry Mier

Tanečné divadlo ATak uvádza vo svojej jubilejnej 20. sezóne premiéru inscenácie D4V1D. Netradičné a moderné zobrazenie osoby starozákonného kráľa Dávida, prerozprávané cez jeho známe žalmy, ktoré zhudobnila výrazná osobnosť mladej gospelovej scény na Slovensku – speváčka Dominika Gurbaľová.

Divadelná rozprávka

22. 4. 2018 o 16:00 hod., Spišské divadlo

Spišské divadlo ponúka príbeh o chudobnom Plavčíkovi, ktorý sa vyberie na dlhú dobrodružnú cestu za tajomným dedom Vševedom, aby získal od neho tri zlaté vlasy a mohol sa tak oženiť s princeznou. Je to nebezpečná úloha, pretože doteraz sa ešte nikdy nikto odtiaľ živý nevrátil. Príďte sa pozrieť, ako Plavčík s pomocou troch sudičiek prekoná nástrahy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM