JAB Kultúra

Ako stráviť voľné dni v Spišskej a okolí? Výber podujatí, ktoré sa uskutočnia

Až do utorka si možno oddýchnuť od pracovných povinností. A zabaviť sa či zrelaxovať môžete aj na akciách, ktoré sa budú v konať v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť voľné dni v Spišskej a okolí? Výber podujatí, ktoré sa uskutočnia
Zdroj: Dnes24.sk

Veľkonočný výstup na Matku Božiu

31. marca 2018 zraz o 8:20, Novoveská Huta

Sviatočné dni môžete stráviť aj aktívne v prírode nenáročnou turistikou organizovanou Klubom slovenských turistov AC LB v Spišskej Novej Vsi. Trasa: Novoveská Huta – sedlo Medvedej hlavy – Matka Božia – Košiarny Briežok – Spišská Nová Ves.

Králik Peter

31. marca 2018 o 15:00, kino Mier

Rozprávková komédia podľa svetoznámych príbehov Beatrix Potterovej prichádza na veľké plátno! Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni – a už vôbec nie so zvieratami.

Ready Player One: Hra sa začína

31. marca 2018 o 16:30, kino Mier

Hranica medzi virtuálnym a reálnym svetom môže byť tenká. A potom ide o život. V roku 2045 je svet veľmi nehostinné miesto. Stredoškolák Wade Watts, tak ako väčšina ľudstva, uniká pred bezútešnou realitou do virtuálnej utópie zvanej Oasis, kde môže byť každý, kým len chce.

Veľkonočná nedeľa na ľade

1. apríla 2018 o 11:45, Zimný štadión

Všetko už je upratané, pripravené, uvarené aj napečené a Športový klub Ferčekovce má pre vás ponuku ako tento pocit dobre vykonanej práce znásobiť na ľadovej ploche. Hokejky sú vítané. Členovia klubu majú vstup bezplatný.

Veľkonočná disco & karaoke show

1. apríla 2018 o 19:00, Hoteli Čingov

Zábava v prvý aprílový deň vás čaká na skok od Spišskej. Na Čingove v Slovenskom raji sa bude totižto konať Veľkonočná disco a karaoke show. Zabaviť sa môžu prísť všetci zdarma.

Mária Magdaléna

1. apríla 2018 o 19:00, kino Mier

Mária Magdaléna je životopisnou drámou o jednej z najtajomnejších ženských postáv našej civilizácie. Napráva obraz očitej svedkyne umučenia a vzkriesenia Ježiša Krista, z ktorej dejiny urobili prostitútku.

Sherlock Koumes (3D)

2. apríl 2018 o 17:00, kino Mier

Kto by už len chcel kradnúť trpaslíkov? Je to naozaj uletená otázka. Pokiaľ však tiež nie ste sadrová ozdoba nejakej záhradky a nejde vám tým pádom o krk. Našťastie sa po okolí potuluje istý detektív Sherlock, ktorý sa do riešenia tejto záhady pustí s nasadením sebe vlastným. Škoda len, že je tiež zo sadry. Animovaná komédia Sherlock Gnomes voľne nadväzuje na úspešnú trpasličiu shakespearovskú adaptáciu Gnomeo a Júlia, len žáner romantickej drámy nahrádza detektívkou.

Veľkonočný koncert v letohrádku

2. apríla 2018 o 18:00, Letohrádok Dardanely, Markušovce

Múzeum Spiša v Spišskej Novej Vsi aj v tomto roku pripravuje počas sviatočných dní Veľkej noci pre všetkých priaznivcov hudby Veľkonočný koncert v letohrádku Dardanely v Markušovciach. Predstavia sa na ňom mladí umelci, absolventi VŠMU v Bratislave v zložení: Kristína Hanzenová – soprán, Marek Pobuda – barytón, Lucia Pobudová – klavír sólo a doprovod.

Šibačka so skupinou ENIX

2. apríla 2018 od 20:00, Downtown Music Club

Predĺžený sviatočný víkend môžete ukončiť aj skvelou zábavou s hudobnou skupinou z Letanoviec ENIX.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM