JAB Kultúra

Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program ako vyšitý pre Novovešťanov

Už viete, kde budete tráviť svoj čas po škole či práci? Ak nie, v Spišskej Novej Vsi je pre vás pripravených aj v posledný aprílový týždeň kopec rôznorodých akcií. Prinášame vám prehľad tých najzaujímavejších.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program ako vyšitý pre Novovešťanov
Zdroj: Dnes24.sk

ČÍNSKY MAHARADŽA

25 a 28.apríla 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Nová premiéra v divadle Kontra. Nezvyčajný horolezecký thriller ikony svetového himalájizmu. Magický príbeh o prekonaní samého seba prepojené so silnými emóciami a skvelým humorom vám predvedú herci divadla Kontra.

VÝTVARNÉ SPEKTRUM 2016

Do 30.apríla 2016, Výstavná miestnosť Spišského osvetového strediska

Regionálne kolo 53.ročníka celoštátnej postupovej súťaže a výstavy neprofesionálnej výtvarnej tvorby. Výstava si môžete ešte pozrieť do konca tohto mesiaca.

VALČÍK NÁHODY

27. apríla 2016 o 19:00, Štúdio SD

Aj v strede týždňa si prídu na svoje milovníci divadelných predstavení. V stredu večer si môžete v štúdiu Spišského divadla vychutnať napínavý súboj krásnej ženy s anjelom o miestenku do raja.

ODVRÁTENÁ STRANA MESIACA

29. apríla. 2016 o19.00, Dom kultúry Mier

Emília Vášáryová, Zuzana Šebová, Darina Abrahámová a Viktor Horján v jemnej komédii o nekritickej matke, ktorá sa nedokáže zmieriť s tým, že jej syn je už dávno dospelý. Hľadá ženu pre syna, aby z neho spravila muža. Korením tejto tragikomédie je napätý vzťah sestier, ktoré celý život súperia o jediného muža.

POSLOVIA JARI

30. apríla 2016 o 9.30, Galéria umelcov Spiša

V sobotu dopoludnia v Galérii umelcov Spiša môžete ukázať svoju kreativitu. Tvorba zaujímavých obrázkov s jarným motívom na netradičné plátno roztápaním vosku a maľovaním anilínovými farbami je určená pre všetky rodiny s deťmi.

POSLEDNÉ KÚZLO

30. apríla. 2016 o19.00, Dom kultúry Mier

Predstavenie ktoré spracováva severskú legendu o mocnej kráľovnej Islandu – Brunhilde, o statočnom Siegfriedovi a o poklade Nibelungov. Okrem divadelného príbehu budete mať možnosť vidieť aj fantasy a scénické tance, šermiarske súboje a taktiež led show. V hlavnej mužskej postave rytiera Siegfrieda sa predstaví rodák z nášho mesta.

LATINO NIGHT

30.apríla 2016 o 21.00, KTK exclusive club

Ak sa radi zabávate v štýle latino máme pre vás zaujímavý tip. 20 tanečníkov (salsa,rueda,la­tino) či škola tanca na vás čaká v sobotu v noci. O zábavu sa postará Dj Iko.

OTVORENIE NOVÉHO VÝBEHU

1.mája 2016 o 11.00, zoologická záhrada

V nedeľu bude veselo v zoologickej záhrade. Slávnostné otvorenie nového výbehu pre medvede Maťa a Dášu je spojené s bohatým kultúrnym programom a rôznymi aktivitami pre deti.

STARÁ DIEVKA A ČERT

1.mája 2016 o 15.00, amfiteáter Madaras park

Divadlo na predmestí si pripravilo pre tých najmenších na sviatočné popoludnie rozprávku s názvom Stará dievka a čert. Po rozprávke sa môžu zabaviť pri ľudových tancoch a spevoch v podaní folklórneho súboru Čačina všetci Novovešťania.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM