Hokej

Ako na hojdačke: Naši hokejisti si zmerali sily s Považskou Bystricou aj Trnavou

Začiatok aj koniec víkendu patril hokeju. V piatok podvečer sme sa na domácom ľade postavili proti Považskej Bystrici a v nedeľu sme si zmerali sily s Trnavou.

Ilustračný obrázok k článku Ako na hojdačke: Naši hokejisti si zmerali sily s Považskou Bystricou aj Trnavou
Zdroj: Dnes24.sk

V posledných zápasoch základnej časti 1. hokejovej ligy sa nám darilo ako na hojdačke. V piatok podvečer si naši hokejisti zmerali sily s Považskou Bystricou, kde sa hetrikom zaskvel Ondrej Štefanka a považských „panterov“ sme zdolali hladko 7:4.

Góly: 2. Štefanka (Mikula, Dmitriev), 7. Lesňák (Šterbák, Vantroba), 18. Vaic z tr. strieľania, 19. Štefanka (Dmitriev, Hamráček), 22. Findura (Vaic, Rezač), 47. Štefanka (Osuský, Dmitriev), 57. Dmitriev (Štefanka, Mikula) – 1. Paleček (Pardavý, Trenčan), 27. Dolinajec L. (Kubiš, Prášek), 49. Dolinajec L. (Kubiš, Hriňa), 58. Dolinajec M. (Kubiš, Dolinajec L.).

HK Spišská Nová Ves – HK 95 Považská Bystrica 7:4

Posledný zápas v základnej časti na domácom ľade odohrali Spišiaci v nedeľu podvečer proti Trnavčanom. Hoci sú v celkovej tabuľke pod nami, nepodarilo sa nám ich zdolať a po tretinách (0:0, 1:2, 0:0) sa z víťazstva tešili súperi. Najbližší domáci zápas odohráme až 18. februára, čo bude tretí štvrťfinálový duel.

Góly: 36. Mikula (Štefanka, Trávniček) – 27. Hrbáčik (Kamenický, Reho), 35. Szalay (Beták, Hrbáčik).

HK Spišská Nová Ves – HK Gladiators Trnava 1:2

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM