JAB Rôzne

Akcia, akú naše mesto nepamätá: Do Spišskej zavítala tisícka motorkárov, FOTO a VIDEO

Vôňa benzínu a poriadny rachot. Počas víkendu si v Spišskej prišli na svoje milovníci dvojkolesových tátošov. Motorkári z východu otvárali sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Akcia, akú naše mesto nepamätá: Do Spišskej zavítala tisícka motorkárov, FOTO a VIDEO
33
Galéria

S príchodom jari začína aj sezóna pre motorkárov. Motorkári z východného Slovenska tú svoju odštartovali počas uplynulého víkendu v Spišskej Novej Vsi. Išlo o akciu takých rozmerov, akú naše mesto ešte doposiaľ nezažilo, čo sa počtu motoriek týka.

Vychutnajte si príchod takmer 800 dvojkolesových tátošov
1
Galéria

Ako nám povedal organizátor akcie Igor Kuruc, vzhľadom na počasie, ktoré dopoludnia aj pri príchode motorkárov prialo, sa v sobotu 6. mája otvorenia motosezóny Východného Slovenska 2017 zúčastnila takmer tisícka nadšencov dvojkolesových tátošov. Obyvatelia mesta mohli po celom námestí obdivovať približne 750 motoriek rôzneho typu.

„Otvorenia sezóny sa zúčastnili snáď všetky druhy motocyklov, aké existujú. Sú tu aj takzvané veterány, čopre, super športy a iné motorky až po veľké cestné endurá,“ vymenoval organizátor. Ako pokračoval aj účasť motorkárov bola bohatá a zišli sa u nás motorkári nielen z Košického a Prešovského kraja, ale niekoľko ich prišlo aj zo stredného Slovenska.

Do nášho mesta zavítali v sobotu na čele s primátorom Spišskej Novej Vsi o druhej popoludní, predtým však absolvovali návštevu Levoče, kde dorazili aj ostatní motorkári. V spoločnej kolóne potom vyrazili do nášho mesta, kde na účastníkov otvorenia motosezóny čakal aj sprievodný kultúrny program či občerstvenie priamo pred budovou Reduty. Príchod a pobyt parádnych mašiniek v Spišskej si môžete ešte raz pozrieť a pripomenúť aj prostredníctvom našich galérií.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Do Spišskej zavítalo niekoľko stoviek motorkárov z celého východu
33
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM