Hokej

Akcia, aká v Spišskej ešte nebola: Hokejoví fanúšikovia by mali spozornieť!

Fanúšikovia hokeja by mali teraz spozornieť. Hokejový klub Spišská Nová Ves v spolupráci s Július Hudáčkom pripravil lákavú akciu. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Akcia, aká v Spišskej ešte nebola: Hokejoví fanúšikovia by mali spozornieť!
Zdroj: Dnes24.sk

Hoci sa našim hokejistom túto sezónu darí striedavo a momentálne sú na deviatom mieste v tabuľke, o pekné akcie hokejového klubu nie je núdza. Hokejisti sa rozhodli aj pomáhať a zapojili do tejto pomoci aj širokú verejnosť, ktorá na jednom z domácich zápasov mohla po prvom našom góle zahádzať hokejistov plyšákmi.

Tentokrát prichádza hokejový klub s ďalšou akciou a vskutku atraktívnou odmenou. Ako nám priblížil riaditeľ hokejového klubu Peter Potenga, v najbližších domácich zápasoch je pripravená pre fanúšikov špeciálna tombola s piatimi možnými výhrami, od vecných cien až po možnosť spoznať sa a najmä stráviť s Julom Hudáčkom tri nezabudnuteľné dni v Moskve.

Na víťaza v takzvanej Hudy tombole čakajú dva zápasy: KHL Spartak Moskva – Dynamo Moskva a Spartak Moskva – SKA Petrohrad. Tiež prehliadka haly, šatní, Siene Slávy ruského hokeja a podpisová akcia. Letenky, ubytovanie a transport v Moskve bude zdarma.

Pravidlá HudyTomboly sú nasledovné:

  • Každý fanúšik si môže pred domácimi zápasmi zakúpiť ľubovoľný počet tombolových lístkov.
  • Pred začiatkom tretej tretiny, v domácom zápase, bude vylosovaných päť výhercov, ktorí si odnesú vecné ceny a víťaz každého kola postúpi do záverečného zlosovania o prvú cenu, a to zájazd za Julom Hudáčkom do Moskvy.
  • Do finálového žrebovania postúpi aj jeden šťastný fanúšik, ktorý bude na svojom FB súťaž zdieľať a do komentáru napíše HudyTombola.

Vyžrebovanie víťaza je naplánované podľa slov riaditeľa už na budúci týždeň 18. januára 2019 na domácom zápase proti Martinu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Ako to prebiehalo na zápase spojeného s charitou si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Hokejový zápas našich chlapcov proti Michalovciam? Padali góly aj plyšáky!
17
Galéria

Hlavné foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM