Veronika Hunyadiová Krimi

Agresívny muž hádzal do záchranárov topánky. Policajtovi uštedril ešte aj kopanec!

Policajti na východe Slovenska mali plné ruky práce s agresívnym mužom. Zlosť si vybíjal na sanitke, záchranároch aj policajtovi.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny muž hádzal do záchranárov topánky. Policajtovi uštedril ešte aj kopanec!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

V pondelok podvečer vo Svidníku vyčíňal agresívny 26-ročný muž. Na Ul. 8. Mája vo Svidníku hádzal topánky do záchranárov a oboma päsťami udieral po sanitke.

Kopol policajta

Informovala o tom Prešovská krajská polícia na sociálnej sieti. Policajná hliadka opakovane vyzývala muža, aby upustil od svojho konania, no bolo to márne.

„Muž na výzvy nereagoval a preto boli voči nemu v zmysle zákona použité donucovacie prostriedky a to hmaty a chvaty. Boli mu nasadené putá, no muž neustále kládol odpor. Pri jeho umiestňovaní do policajného auta kopol do brucha jednému z policajtov,“ uviedla polícia.

Agresívny muž skončil v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ vo Svidníku muža obvinil z trestného činu útoku na verejného činiteľa. Vyšetrovateľ na na neho zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM