JAB Iné športy

Adrenalínový relax našich volejbalistiek pri mori: Bláznenie na atrakciách, z ktorých šla husia koža!

Raňajší beh a rozcvička na pláži. Mladé volejbalistky už tradične ukončili sezónu 2013/2014 kempom v Taliansku. Okrem makačky v podobe tréningov však na nich čakal aj poriadne adrenalínový relax.

Ilustračný obrázok k článku Adrenalínový relax našich volejbalistiek pri mori: Bláznenie na atrakciách, z ktorých šla husia koža!
Zdroj: Dnes24.sk

Už po ôsmy raz zorganizoval volejbalový klub v Spišskej Novej Vsi volejbalový kemp pre volejbalistky – hlavne hráčky CTM, volejbalistov a trénerov, ktorý sa konal v talianskom letovisku Lido Degli Estensi v polovici júna 2014. Celkovo sa kempu zúčastnilo 47 ľudí, ktorí mali počas 10 dní pri mori skutočne bohatý program, informoval tajomník volejbalového klubu Spišská Nová Ves Igor Murko

Nechýbal pravidelný raňajší beh a rozcvička na piesku priamo pri mori. Tréningy boli dopoludnia a popoludní. Hráči a hráčky boli rozdelení do skupín podľa veku a výkonnosti a odborne sa o nich starali tréneri mládeže VK Spišská Nová Ves Eva Fabianová a Zdenek Hauer.

Na piesku si kondične zatrénovali a zahrali volejbal do vôle, čo bol hlavný účel volejbalového kempu. Poobedňajší tréning bol obohatený aj účasťou na cvičení (tzv. zumba), kde sa prejavilo rytmické cítenie hráčok. Okrem samotnej hry sa hrali rôzne súťaže a pobyt na piesku vyvrcholil záverečným turnajom v pieskovom volejbale, ktorého sa zúčastnilo spolu 36 hráčov a hráčok rozdelených do deviatich štvorčlenných družstiev, kde si zahrali aj prítomní rodičia detí.

Nezabudnuteľné chvíle zažila väčšina členov zájazdu v zábavnom parku Mirabilandia, kde si skúsili všetky atrakcie, z ktorých nabiehala husia koža už len pri pohľade na ne. Veď napr. padať (ale bezpečne) voľným pádom z výšky 25. poschodia na to nemá každý odvahu.

Každý večer všetci súťažili a hrali hry, ktoré vždy vymyslelo nejaké družstvo.Posledný večer sa vyhodnotil celý pobyt aj turnaj a odovzdávali sa ceny.

,,Okrem toho všetkého znela hudba, smiech a spev od začiatku do konca, takže všetci účastníci odchádzali domov nielen spokojní, ale i s odhodlaním vrátiť sa do kempu o rok zas,"ukončil Igor Murko.

Foto: Igor Murko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM