JAB Rôzne

A je to tu: Vianočný trh v Spišskej Novej Vsi už odštartoval, FOTO

V Spišskej Novej Vsi v piatok v centre mesta odštartoval 28. Vianočný trh. Boli sme sa naň pozrieť aj s našim fotoaparátom.

Zdroj: Dnes24.sk

Spišskú Novú Ves už ovládla predvianočná trhová atmosféra a na svoje si prídu určite všetky vekové kategórie. Dnes totiž v centre mesta začal 28. Vianočný trh, ktorý bude trvať až do nedele do 12 –tej hodiny.

Návštevníci aj domáci sa môžu tešiť na takmer 130 stánkov s rôznym tovarom. Nechýbajú remeselné výrobky, výrobky z dreva, darčekové predmety, vianočné dekoratívne predmety a ozdoby, stromčeky či hračky. Pripravené sú aj stánky s občerstvením, kde okrem rozvoniavajúcich mäsových výrobkov si prídu na svoje aj milovníci palaciniek, trdelníkov či štrúdle.

Celkovú atmosféru budú počas piatkového a sobotného popoludnia spríjemňovať aj folklórne skupiny, ktoré budú spievať vianočné pesničky či rôzne koledy. Súčasťou Vianočného trhu sú aj mestské stánky umiestnené pred Levočskou bránou. Tie ako jediné budú poskytovať vybrané druhy služieb a predaj tovaru v popoludňajších hodinách až do Vianoc.

Prvé zábery z Vianočného trhu v Spišskej Novej Vsi si môžete pozrieť v našej bohatej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

FOTOREPORTÁŽ: V našom meste sa už rozbehol 28. Vianočný trh
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM