JAB Správy

5 správ, ktoré najviac oslovili novoveských čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke

Aj uplynulý týždeň sme pre vás mapovali situáciu v Spišskej a aj v okolí. A niektoré témy našich čitateľov oslovili až nadpriemerne. Pozrite si, čo rezonovalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku 5 správ, ktoré najviac oslovili novoveských čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke
Zdroj: Dnes24.sk

Prípad, z ktorého po chrbte behajú zimomriavky. Presne takáto situácia sa odohrala na železničnej trati medzi Spišskou Novou Vsou a Smižanami. Vodič s autom podľa polície vošiel na železničné priecestie a potom to prišlo…

Čítajte tu: Veľmi nebezpečný prípad na železnici medzi Spišskou a Smižanami: Nákladiak vošiel na priecestie, ale toto nastalo!

Nový úsek diaľnice potešil nejedného obyvateľa Spiša. Cesta medzi Bratislavou a Košicami bude kratšia. Minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Ján Počiatek v utorok slávnostne uviedol do prevádzky úsek diaľnice D1 v časti Jánovce – Jablonov.

Čítajte tu: Cesta medzi Bratislavou a Košicami sa skrátila: Na Spiši otvorili nový úsek diaľnice!

Spišská Nová Ves súťaží o titul najkrajšie mesto. V polovici súťaže dobýjala popredné priečky. Pozreli sme sa na to, ako sa jej darí pár dní pred koncom súťaže. A je sa z čoho tešiť.

Čítajte tu: Súťaž o najkrajšie mesto tesne pred finišom: A Spišskej sa darí naozaj krásne!

Chirurgické oddelenie v Spišskej Novej Vsi prechádza veľkými zmenami. Okrem nových ambulancií prichádzajú novinky aj v podobe rozsahu zákrokov. Pri jednom zákroku sme sa boli pozrieť priamo na operačnej sále.

Čítajte tu: Chirurgia v Spišskej prechádza zmenami a toto bežné oko len tak neuvidí: Exkluzívne zábery z operačnej sály!

Počas školského roka sa podarí študentov či profesorom povedať aj také veci z ktorých pôjdete do kolien. O vtipné výroky veru nie je v školských laviciach núdza. A tak je to aj na známom novoveskom gymnáziu.

Čítajte tu: Keď učitelia a študenti na novoveskom gymnáziu perlia: Po týchto výrokoch na vyučovaní nastali výbuchy smiechu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM