JAB Krimi

16-ročného tínedžera z osady môže hanba fackovať: Ženu čakalo prekvapenie, aké by nechcel zažiť nikto!

Prekvapenie, aké by nechcel zažiť nikto, čakalo na ženu v Rudňanoch. Podľa slov mužov zákona za ním stojí ešte iba 16-ročný tínedžer z osady pri danej obci.

Ilustračný obrázok k článku 16-ročného tínedžera z osady môže hanba fackovať: Ženu čakalo prekvapenie, aké by nechcel zažiť nikto!
Zdroj: TASR

Z porušovania domovej slobody a krádeže obvinili policajti Obvodného oddelenia policajného zboru Markušovce iba 16-ročného tínedžera z osady pri obci Rudňany.

„Mladík sa ešte v polovici augusta tohto roku v obci Rudňany okres Spišská Nová Ves, vlámal do rodinného domu. Následne rodinný dom prehľadal a ukradol metlu, jedálenský príbor a časť vecí ktoré si nabalil do pripravených igelitových tašiek (detskú a dámsku obuv, detskú kabelku, originálne i napaľované CD a DVD nosiče),“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa slov polície časť ukradnutých vecí po preskočení vstupnej bráničky na ulicu, odovzdal dvom kamarátom (14) a (13), ktorí však na krádež upozornili susedov.

„Obvinený s ostatnými ukradnutými vecami v igelitových taškách z domu odišiel a svoj lup po ceste domov ukryl vo vysokom trávnatom poraste,“ doplnil policajný hovorca s tým, že majiteľke rodinného domu, spôsobil celkovú škodu za viac ako 200 eur. Obvinenému tínedžerovi hrozí až ročné väzenie.

Čítajte tiež:

Foto:ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM