JAB Rôzne

Zoznámte sa s nimi aj vy: Články, ktoré počas týždňa najviac pútali pozornosť

Ďalší týždeň je na konci a to je ten pravý čas sa za ním obzrieť. Prinášame vám 5 článkov, na ktoré sa počas neho na našom spravodajskom webe klikalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s nimi aj vy: Články, ktoré počas týždňa najviac pútali pozornosť
Zdroj: Dnes24.sk

Lúpežný prepad v našom okrese

Chvíle z ktorých behá mráz po chrbte. Polícia informovala, že v okrese Spišská Nová Ves došlo v nedeľu 2. júla v nočných hodinách k lúpežnému prepadu. Tu sú ďalšie podrobnosti.

Najväčší festival pod šírym nebom

Milovníci hudby sa môžu tešiť, sezóna letných festivalov je už tu. Onedlho to bude poriadne žiť aj v neďalekom Jamníku. Koncom júla tam totiž odštartuje tretí ročník festivalu Kobuľa fest. Ten privíta priaznivcov muziky 29. júla od 13:00 h v športovom areáli obce. Na návštevníkov čaká bohatý program aj množstvo sprievodných ak­cií.

Parádne výtvory mamičky zo Spišskej

Hoci je matkou dvoch malých detí, pod jej rukami vznikajú ozaj parádne kúsky. Miriam Šoltísová pochádza zo Spišskej Novej Vsi a učarovalo jej háčkovanie.Svoje hobby, či ako táto šikovná mamička zo Spišskej Novej Vsi hovorí, ba priam istý druh závislosti, objavila pred piatimi rokmi. Jej diela si zaslúžia obdiv. Presvedčte sa sami.

Obľúbené Spišské trhy sa blížia

Spišské trhy neodmysliteľne patria k letu a k nášmu mestu. Už 62. ročník tohto podujatia obrovských rozmerov odštartuje v Spišskej Novej Vsi presne 13. júla.Pozrite si video, ktoré vám pomôže, naladiť sa na atmosféru trhov.

Svadobný boom na radnici

Na deň, keď si poviete svoje veľké áno, sa len tak nezabúda. Zvlášť to platí, keď si ako dátum sobáša vyberiete ľahko zapamätateľné, ba priam magické číslo 7.7.2017. Práve v piatok sa v Spišskej Novej Vsi rozhodlo uzavrieť manželstvo presne sedem párov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM