JAB Rôzne

Známy bývalý hokejista sa stal novým sobášiacim: Toto je jeden z jeho dôvodov...

Na ostatnom zasadnutí mestského zastupiteľstva v Spišskej Novej Vsi pribudol ďalší sobášiaci. Stal sa ním exhokejista Ľubomír Vaic.

Ilustračný obrázok k článku Známy bývalý hokejista sa stal novým sobášiacim: Toto je jeden z jeho dôvodov...
Zdroj: Dnes24.sk

Na nedávnom zasadnutí mestského zastupiteľstva v Spišskej Novej Vsi bolo jedným z bodov aj schválenie poverenia na výkon funkcie sobášiaceho a to pre bývalého úspešného hokejistu, v súčasnosti mestského poslanca, Ľubomíra Vaica.

Ako priblížila pre náš portál Lucia Baldovská, vedúca právneho oddelenia radnice, okrem primátora, ktorému funkcia sobášiaceho vyplýva zo zákona, na ustanovujúcom mestskom zastupiteľstve, ktoré sa konalo koncom roka 2014 poslanci uznesením č. 6/2014 schválili poverenie na výkon funkcie sobášiaceho týmto poslancom: Adnanovi Akramovi, Janke Brziakovej, Lei Grečkovej, Jozefovi Gondovi, Vladimírovi Jančíkovi, Jozefovi Kačengovi, Márii Kaľavskej (zánikom funkcie poslanca dňa 18. 4. 2016 jej zaniklo poverenie na výkon funkcie sobášiaceho), Vasilovi Kolesárovi a Ondrejovi Majerníkovi.

Keďže na ostatnom zasadnutí poslanci návrh na výkon funkcie sobášiaceho jednohlasne schválili, deviatym sobášiacim pre matričný obvod Spišská Nová Ves sa stal Ľubomír Vaic.

„Môj veľmi dobrý kamarát má dlhoročný vzťah a keď sme si ich pri rôznych príležitostiach doberali, že kedy bude svadba, tak povedal, že až vtedy, keď ho zosobášim ja,“ prezradil jeden z dôvodov vykonávať túto funkciu samotný Vaic.

Ako s úsmevom doplnil, kamarát sa žení v lete, ale keďže ide o funkciu, s ktorou sa ešte nestretol, pôjde pozrieť na pár kolegov, ako to robia, aby sa podučil a kamaráta – ako aj ďalších snúbencov – bez problémov zosobášil.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM