JAB Rôzne

Známa škôlka v Spišskej si pripomína 50. výročie: Prebehla veľká oslava, FOTO

Krásne okrúhle jubileum oslávila Materská škola na Gorazdovej ulici v Spišskej Novej Vsi. Presne 15. júla to totiž bude už 50 rokov od jej kolaudácie.

Ilustračný obrázok k článku Známa škôlka v Spišskej si pripomína 50. výročie: Prebehla veľká oslava, FOTO
13
Galéria
Zdroj: MŠ Gorazdova

Polstoročie už stojí na svojom mieste Materská škola na Gorazdovej ulici v Spišskej Novej Vsi. Tá si presne 15. júla 2017 pripomenie veľké výročie. „Tento deň bol dňom, kedy bola naša škôlka pred päťdesiatimi rokmi skolaudovaná a odovzdaná do užívania,“ priblížila riaditeľka materskej školy Viera Kačengová s tým, že prví škôlkari prekročili prah tejto škôlky 1. septembra 1967.

Oslava spomínaného krásneho jubilea sa pred niekoľkými dňami konala za prítomnosti vedenia mesta, pozvaných hostí detí a rodičov v aule gymnázia na Školskej.

V súčasnosti navštevuje škôlku 61 detí, ktoré si pri príležitosti jej okrúhlych narodenín pripravili slávnostný program, ktorý predviedli počas spomínanej oslavy. „Celý program bol vlastne príbeh o tom, ako naša škôlka vznikala a o ľuďoch, ktorí za tie roky tu nechali svojou prácou kúsok seba,“ priblížila riaditeľka materskej školy. Škôlkari sa preto na chvíľu zmenili na na stavbárov, kuchárov, pani upratovačky aj pani učiteľky.

Okrem potlesku, ktorí deti po svojom vystúpení zožali, odovzdal materskej škole pri príležitosti jej jubilea primátor Spišskej Novej Vsi Ján Volný pamätný list a poprial škôlke ďalších nemenej úspešných 50 rokov.

Zábery z osláv 50. výročia MŠ na Gorazdovej ulici aj fotky z jej histórie si môžete pozrieť v našej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Známa novoveská MŠ je tu už 50 rokov: Zábery z osláv aj z jej histórie!
13
Galéria
Zdroj: MŠ Gorazdova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM