JAB Rôzne

Známa kaderníčka zo Spišskej prezradila: Dámy, TOTO je tento rok v kurze

Vlasy sú korunou krásy pre nejednu ženu aj v našom meste. Aké sú tento rok trendy nám prezradila odborníčka zo Spišskej, kaderníčka Denisa. Nechajte sa inšpirovať...

Ilustračný obrázok k článku Známa kaderníčka zo Spišskej prezradila: Dámy, TOTO je tento rok v kurze
Zdroj: Dnes24.sk

Novovešťanka Denisa Kačírová (28) je kaderníčkou už takmer desať rokov a toto povolanie, ako povedala pre náš portál, ju oslovilo už ako malú. „Od detstva som sa hrávala na kaderníčku. Bavilo ma hrať sa a česať vlasy a robiť ženy krajšími. A nakoniec sa moja zábava stala aj mojím povolaním ,“ prezradila Denisa. Nás zaujímalo čo je tento rok v kurze, aké účesy či farby si majú dať ženy či dievčatá aby boli in. Tu sú typy od odborníčky:

Buzz cut účes

Teraz je trendom buzz cut účes. Je robený na krátkych aj dlhých vlasoch a pri vytváraní účesu je používaný aj strojček. Chce to síce veľa odvahy dať si niečo také, ale môžem povedať, že to vyzerá skvele. Dá sa to spraviť na krátkych aj dlhých vlasoch ale pozor, nie každému tento účes pristane!

Vrkoče či rôzne dĺžky

Mladšie či staršie, nič nepokazíte s vrkočmi. Vrkoče rôzneho štýlu sa taktiež tento rok veľmi používajú v účesoch na rôzne príležitosti či aj na bežné nosenie . Čo sa týka dĺžky vlasov trend je jasný. Ani dlhé ani krátke. Ide o strihy kde sú rôzne dĺžky. Vzadu sú napríklad dlhé a vpredu krátke, alebo sa môžu do krátkych vlasov pridávať dlhé pramene. Je to trochu odvážne, ale netreba sa toho báť.

Šedá farba aj multifarebné mellíry

Čo sa týka farbenia vlasov stále viac sa do popredia dostáva šedá alebo strieborná farba. Šedá farba zviditeľňuje a skrášľuje vlasy. Taktiež trendom 2016 je aj prelínanie vlasov do ružovkasta či jemne marhuľova. Stále letia aj multifarebné melíry – ide o pastelové farby dúhy kde sa kombinujú viaceré odtiene.

Dobré rady

Pre mladšie ženy by som odporučila aj výstrednejšie odtiene, avšak treba brať do úvahy aj farbu pokožky. Žena okolo 40 by už mala voliť farbu opatrnejšie ale aby si zachovala mladistvý vzhľad môže byt aj smelšia. Staršie ženy by už mali dávať pozor na tmavé odtiene a skombinovať to so svetlejším odtieňom. Poprípade dávať si svetlejšie teplé farby. No pozor! Čierna farba vlasov tvorí najostrejší kontrast ku každej farbe pleti a najviac zvýrazňuje všetky nečistoty na nej, preto sa k staršej pleti čierne a veľmi tmavé vlasy nehodia.

Môže vás zaujímať:

Kozmetička Mirka, len pre uši Novovešťaniek: 5 základných chýb, ktoré mnohé robíte pri líčení

Novoveská odborníčka na nechtový dizajn radí: Dámy, dodržte tieto body a určite sa potešíte

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM