JAB Krimi

Zmiznuté autá v Spišskej: Nešťastný majiteľ autobazáru ponúka odmenu 10 000 €!

V Spišskej Novej Vsi úradovali autičkári. Ako sme vás len nedávno informovali, z tunajšieho autobazáru zmizli až štyri autá. Dokopy vznikla škoda za viac ako 60 000 eur. Majiteľ autobazáru teraz ponúka odmenu 10 000 €!

Ilustračný obrázok k článku Zmiznuté autá v Spišskej: Nešťastný majiteľ autobazáru ponúka odmenu 10 000 €!
Zdroj: Dnes24.sk

Už skoro týždeň sa polícia pokúša nájsť ukradnuté autá, no bezvýsledne. Ako nás informovala minulý týždeň krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová v nočných hodinách sa doposiaľ neznámy páchatelia vlámali do priestorov jedného z autobazárov v Spišskej Novej Vsi. Podľa jej slov, páchatelia vylomili vchodové dvere na unimobunke, odkiaľ odcudzili notebook a kufrík, v ktorom sa nachádzali kľúče a doklady od vozidiel.

„Potom pomocou pravých kľúčov ukradli štyri osobné motorové vozidlá značky Porsche Cayanne, Škoda Octavia, VW Golf a BMW,“ vymenovala Mésarová. Majiteľ autobazáru Radoslav Novák žiada o pomoc pri hľadaní týchto áut.

„Porsche bolo moje auto, ktoré som nedávno kúpil,“ prezradil majiteľ. „Za akúkoľvek informáciu, alebo pomoc ktorá by viedla k vypátraniu ukradnutých áut ponúkam odmenu 10 000 eur,“ povedal nešťastný majiteľ.

Fotky ukradnutých áut si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Ukradnuté autá z autobazáru v Spišskej Novej Vsi
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM