JAB Rôzne

Zmena týkajúca sa spoplatneného parkoviska pred nemocnicou: Takto po novom upravili parkovací režim!

Od júna minulého roku je parkovisko pred nemocnicou v Spišskej Novej Vsi spoplatnené. Teraz však došlo k zmene. Parkovací režim bol upravený, preštudujte si ako...

Ilustračný obrázok k článku Zmena týkajúca sa spoplatneného parkoviska pred nemocnicou: Takto po novom upravili parkovací režim!
Zdroj: Dnes24.sk

Od začiatku júna minulého roka zaviedla spoločnosť Svet zdravia pred nemocnicou v Spišskej Novej Vsi regulované parkovanie. Hlavným cieľom bolo podľa slov hovorcu siete nemocníc Svet zdravia Tomáša Kráľa riešiť dlhodobý problém s kapacitou parkoviska s bezpečným prístupom sanitných vozidiel do nemocnice, ako aj zabezpečiť návštevníkom a pacientom nemocnice komfortné a bezpečné parkovanie.

Po kritike pacientov a rokovaní s vedením mesta došlo k zmene automatického parkovacieho systému pri spišskonovoveskej nemocnici. „Parkovací režim sme upravili tak, že z pôvodných nespoplatnených 15 minút môžu návštevníci nemocnice parkovať bezplatne polhodinu a tak budú mať dlhší priestor na vybavenie základných záležitostí,“ ozrejmil Kráľ.

Základná sadzba parkovného je 50 centov za hodinu. A všetky ostatné poplatky či výhody týkajúce sa parkovania zostávajú podľa hovorcu nezmenené. „Všetky nemocnice Sveta zdravia majú jednotné podmienky čo sa týka parkovania. Spišská Nová Ves dostala, ako jediná výnimku, keďže nemocnica sa nachádza na odľahlom mieste mimo centra mesta,kde miestna hromadná doprava chodí v obmedzej miere“ doplnil hovorca.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM