JAB Hokej

Zmena na trénerskom poste našich hokejistov: Tento muž po novom vedie mančaft áčka Spišskej

Hokejový tréner Marián Horváth už hokejistov A mužstva Spišskej nepovedie. Po novom ho nahradil staronový tréner Peter Křemen. Zaujímalo nás, prečo sa vedenie rozhodlo pre túto zmenu.

Ilustračný obrázok k článku Zmena na trénerskom poste našich hokejistov: Tento muž po novom vedie mančaft áčka Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejová sezóna 2015/2016 priniesla so sebou aj zmeny. Po odstúpení Miroslava Gavaliera z postu riaditeľa bol jednohlasne do tejto funkcie zvolený kapitán mužstva a poslanec mestského zastupiteľstva Ľubomír Vaic. Trénerom A – mužstva sa stal po odchode pôvodného trénera Vladimír Klinga, ktorého však po krátkej dobe vystriedal Marián Horváth.

Do nového roku vstúpili naši hokejisti opäť pod vedením staronového trénera Petra Křemena. Zaujímalo nás, prečo nastala takáto zmena. „Trénera sme vymenili, pretože by sme sa radi pokúsili prebojovať ešte do play off, teda do 8 miesta. Výsledky v poslednom čase neboli veľmi dobré a tak sme sa rozhodli spraviť prvú zmenu,“ vyjadril sa pre náš portál riaditeľ HK Spišská Nová Ves, Ľubomír Vaic.

Ten zároveň dodal, že tréner Křemen, odišiel pred sezónou, pretože nevedel, či sezónu vôbec začnú, ale s tým, že by sa do Spišskej rád vrátil. „Neprešla ani sezóna a už je spať," doplnil Vaic s tým, že hokejový tím prišiel posilniť aj brankár z Martina Filip Orčík.

A v čom vidí šéf hokejistov hlavný rozdiel oproti minulej sezóne, kedy sme vyhrávali zápas za zápasom a skončili na striebornej priečke? „Hlavný rozdiel oproti minulej sezóne je v zložení mužstva a v peniazoch, ktoré nám chýbajú. Nemáme bohužiaľ také skúsené mužstvo ako pred rokom,“ uzavrel Ľubomír Vaic.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM