Miroslav Pomajdík Krimi

Zlodej vzbudil svojím kúskom poriadnu pozornosť: Spôsobil výpadok dvoch mobilných operátorov!

V lokalitách Rudňan, Markušoviec a Poráča by ste sa z nedele na pondelok niektorým obyvateľom ťažko dovolali. Ako informovala polícia, niekto ukradol 300 metrov hliníkových káblov, ktoré napájali miestne telekomunikačné zariadenie elektrikou a tak tam spôsobil výpadok dvoch mobilných operátorov.

Ilustračný obrázok k článku Zlodej vzbudil svojím kúskom poriadnu pozornosť: Spôsobil výpadok dvoch mobilných operátorov!
Zdroj: TASR

„Ukradnuté káble boli umiestnené na drevených stĺpoch a slúžili na napájanie telekomunikačného zariadenia elektrickou energiou, v dôsledku čoho došlo k výpadku telekomunikačných služieb dvoch mobilných operátorov v lokalitách obcí Rudňany, Markušovce a Poráč,” informoval hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó a dodal, že ku krádeži došlo v katastri Rudňan v časti „ Závistlivec“.

Poškodením zariadenia vznikla bratislavskej spoločnosti škoda vo výške 2 000 eur. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM