JAB Kultúra

Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Spišskej môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Spišskej môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend
Zdroj: Dnes24.sk

PORUČÍK Z INISHMORE

11 a 13. marca 2016 o 19.00, Divadlo Kontra

Vražedne smiešna komédia je takou silou, že budete plakať od smiechu. Počas víkendu si môžete pozrieť v Kontre divadelnú hru , ktorá bola vyhlásená za najlepšiu komédiu roka. Predstavenie je prístupné od 18 rokov.

ELECTRO PÁRTY

11. marca 2016, Number 1 club

Ak sa chcete v piatok poriadne vytancovať, môžete zavítať aj do klubu Number 1. Počas Elektro párty vám bude do tanca hrať DJ Trixxi.

VEĽKÝ DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ

12.marca od 9.00, Gymnázium Školská

V rámci 150.výročia osláv oranžového gymnázia si všetci bývalí študenti môžu prísť zaspomínať na svoje študentské časy. Študenti budúci majú taktiež dvere otvorené. Dvere na najstaršom gymnáziu na východe budú otvorené do 15.00.

PRÍBEH Z TAMIRU

12. marca. 2016 o 16.00 , kino Mier

Tento týždeň si prídu na svoje aj milovníci fantazijných rozprávok. Rozprávkový muzikál tvorcov muzikálu Volajte ma Meggi či Farár z (M)ARSU na motívy fantasy románu Vladimíra Štefaniča Kráľovná z Tamíru uvidíte v kine Mier.

CESTOPISNÉ ROZPRÁVANIE

12.marec 2016 o 18.00, čajovňa Alchýmka

Cestopisné rozprávanie Petronely Baštovej o banánovej republike Honduras a meste San Pedro Sula, neslávne najnebezpečnejšie meste na svete zaujme určite nejedného obyvateľa nášho mesta.

NOVOVESKÍ ŠTUDENTI

12. marca.2016 o 19­.00 , Spišské divadlo

Zaujímavé predstavenie pri príležitosti 150. výročia prvej maturity oranžového gymnázia. Znova po 50-tich rokoch v podaní vtedajších i terajších študentov. V divadelnej hre si zahrá primátor mesta aj riaditeľ gymnázia.

GRAND OPENING

12.marca.2016 o 20:0­0, KTK klub

Hľadáte vhodný spôsob, ako sa odreagujete po náročnom týždni v práci či škole? V spišskonovoveskom hudobno-tanečnom klube si môžete pri jeho slávnostnom znovu otvorení vychutnať aj koncert Rytmusa.

TRI PRASIATKA A VLK

13. marca 2016 o 16:00, Spišské divadlo

Pre najmenších si herci Spišského divadla pripravili klasickú ľudovú rozprávku trochu inak. Predstavenie plné napätia, dobrodružstiev a pesničiek si môžete so svojimi ratolesťami vychutnať v nedeľu popoludní.

O KAČIČKE

13.marca 2016 o 16.00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu uvedie príbeh o kačičke jej kačiatka a čierňave Húľave v nedeľu popoludní. Po predstavení čaká na deti aj animačný program na nádvorí.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

13.marca 2016 o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Koniec víkendu môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM