Marcel Mojžiš Rôzne

Zimné radovánky v centre mesta: Ľudia sa bláznia už aj na ľade!

Mesto Spišská Nová Ves už tradične počas decembra pripravilo pre svojich občanov i návštevníkov celý rad podujatí. Tento rok však k nim pribudla aj nová ľadová plocha, a to priamo v centre mesta. Pred budovou Reduty tak môžu Novovešťania využívať klzisko o rozmeroch 20 krát desať metrov.

Ilustračný obrázok k článku Zimné radovánky v centre mesta: Ľudia sa bláznia už aj na ľade!
Foto: Slávka Kellová

„Skúšobne bude v prevádzke zatiaľ jeden mesiac, teda do konca vianočných prázdnin. V prípade, že bude o korčuľovanie dostatočný záujem, dobu prenájmu predĺžime,“ informovala prednostka Mestského úradu v Spišskej Novej Vsi Jela Bednárová. Vedenie mesta sa rozhodlo využiť ponuku firmy Flexi-Ice na prenájom syntetického klziska.

Pre obyvateľov a návštevníkov mesta bola plocha k dispozícii bezplatne od minulého piatku a počas víkendového Vianočného trhu celý deň. „V tomto pracovnom týždni je stanovený počiatočný režim v čase od 16. do 20. hodiny. Ďalšia prevádzka vrátane víkendov bude spresnená dodatočne,“ dodala Bednárová.

Informácie zverejní samospráva na webovej stránke mesta. V súčasnosti prebiehajú aj prípravy „Karnevalu na ľade“, ktorý sa uskutoční počas prvého januárového týždňa.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM