JAB Rôzne

Zimná nádhera v Slovenskom raji: Vyzerá to tam ako v rozprávke, FOTO!

Doslova ako v rozprávke! Presne tak vyzerá Slovenský raj počas zimy. Pozrite si čarokrásne zábery!

Ilustračný obrázok k článku Zimná nádhera v Slovenskom raji: Vyzerá to tam ako v rozprávke, FOTO!
12
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák

Slovenský raj je právom považovaný za jednu z najkrajších prírodných oblastí Slovenska. Národný park Slovenský raj, ako jeden z deviatich národných parkov na Slovensku, láka čoraz viac domácich či zahraničných turistov.

Jeho zákutia, vodopády, tiesňavy a rokliny sú vďačnými a vyhľadávanými miestom nielen pre turistov, ale aj fotografov či kameramanov. Krásnu scenériu, ktorá sa naskytne návštevníkom v každom ročnom období, si zamilujete. Svoje osobité čaro má nepochybne aj v zime, kedy Slovenský raj vie potešiť oči.

Biele stromy, vŕzgajúca pokrývka a k tomu ešte aj nádherné prírodné scenérie tejto známej chránenej oblasti vytvárajú obrázky, ktoré vyzerajú ako z rozprávky. Práve v tomto období zachytil krásy Slovenského raja dlhoročný fotograf a zároveň vedúci odboru ochrany krajiny Správy NP Slovenský raj, Peter Olekšák.

Na jeho záberoch môžete vidieť jedno z najnavštevo­vanejších miest s úžasným výhľadom – Tomášovský výhľad, Voniarky, Havraniu skalu či Dedinky. Vychutnajte si úžasné scenérie Slovenského raja v zimnom šate prostredníctvom našej galérie.

Čarokrásne zábery zo Slovenského raja: Takto nádherná dokáže byť zima!
12
Galéria
Zdroj: Peter Olekšák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM