JAB Hokej

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Spišskej Novej Vsi!

Hokej patrí medzi drsné športy. No aj nežnejšie pohlavie sa rado pozrie na hokejové zápasy. Zisťovali sme medzi obyvateľkami Spišskej Novej Vsi, ktorý hokejista sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Spišskej Novej Vsi!
Foto: Jana Buvalová

Na súpiske A mužstva novoveských hokejistov sa nachádza 24 hráčov. Najmladším hráčom je iba 18-ročný Lukáš Hamráček. Najstarší hráč v našom mančafte je Lubomír Vaic (37). Spišskonovoveských fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý hokejista sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme dievčatá a ženy veku do 24 rokov. Tie staršie boli väčšinou v doprovode manželov či priateľov, preto sa z pochopiteľných dôvodov k našej otázke veľmi vyjadrovať nechceli.

Voľba bola jasná

V skupinke štyroch 21-ročných žien viedol bezpochyby Roman Ihnaťo (22). „Žiarivé oči a pekný úsmev,“ zhodnotila jedna z báb. Odzneli však aj také mená, ako Peter Rojkovič či Lukáš Hamráček.

Poklony sa však dožil i 21-ročný Vlado Klinga. „Je fešák a má veľmi dobré telo,“ myslí si hokejová fanúšička.

Rozhodol úsmev a zadok

V ankete o najkrajšieho hokejistu hokejového klubu padli od dievčat aj mená, ako Richard Smotrila (26),Boris Drozd (20) či František Koky (29). Najčastejšie sa však objavovalo meno najmladšieho hráča hokejového mužstva a to Lukáša Hamráčka. „Pekný úsmev a ešte krajší zadok,“ odznelo z úst nejednej Novovešťanky. „Samozrejme dobre hrá aj hokej,“ doplnili fanúšičky. Takže, aké je konečné poradie najsexi hokejistov z A-mužstva podľa oslovených žien zo Spišskej?

Tu je nimi zvolená TOP 3:

  • 1. Lukáš Hamráček (18)
  • 2. Roman Ihnaťo (22)
  • 3. Richard Smotrila (26)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM