Miroslav Pomajdík Samospráva

Zber bioodpadu v lokalitách Ferčekovce a Telep: Tu je harmonogram ulica za ulicou

V Spišskej sa uskutoční aj jesenný rozšírený zber bioodpadu. Obyvatelia mesta v lokalite Ferčekovce a Telep sa tak budú môcť zbaviť orezaných konárov stromov a krov. Zber začína ráno o 7:00 hod.

Ilustračný obrázok k článku Zber bioodpadu v lokalitách Ferčekovce a Telep: Tu je harmonogram ulica za ulicou
Zdroj: TASR

V lokalite Ferčekovce prebehne zber dňa 15. 10. 2013 (Karpatská, Šarišská, Zemplínska, Magurská, Spišská, Pieninská, Muráňska, Gemerská, Liptovská, Turčianska, Oravská, Čergovská, Kysucká, Rajecká, Považská, Pohronská, Detvianska, Trenčianska, Nitrianska, Podunajská, Dunajská, Laborecká, Inovecká, Trnavská, Tatranská) a v lokalite Telep dňa 17. 10. 2013 (Bernolákova, J. Hollého, Kuzmányho, J. I. Bajzu, Kmeťova, Radlinského, Filinského cesta, Harichovský chodník, Jána Janského, Ľaliová, Púpavová, Astrová, Narcisová, Nezábudková).

„Žiadame občanov, ktorí sa chcú do uvedeného zberu zapojiť, aby v deň zberu pripravené konáre vyložili pred svoj rodinný dom tak, aby neohrozovali chodcov a dopravu. Žiadame občanov, aby konáre mali maximálnu dĺžku 50 cm, boli uložené na kope a drobné konáre boli zviazané alebo uložené vo vreci,“ informovalo odd. komunálneho servisu MsÚ v Spišskej Novej Vsi. Ak občania nedodržia hore uvedené pokyny mesta, alebo na kopu dajú aj iný odpad, pracovníci ponechajú celý vyložený odpad na mieste.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM