JAB Rôzne

Zaujímavé správy z nemocnice v Spišskej: Chystajú sa ďalšie rekonštrukcie!

V spišskonoveskej nemocnici sa chystajú ďalšie rekonštrukcie. Riaditeľka Renáta Šuláková nám prezradila, aké práce sú tam v pláne.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavé správy z nemocnice v Spišskej: Chystajú sa ďalšie rekonštrukcie!
Zdroj: Dnes24.sk

Travertínová dlažba, ktorá sa nachádzala v átriu nemocnice, bola jeho súčasťou takmer štyridsať rokov. Keďže už niekoľko rokov – najmä v zimných mesiacoch, keď sa na nej poriadne šmýkalo – bola problémom, vedenie nemocnice sa rozhodlo pre novú dlažbu. Stará dlažba sa však nachádza ešte stále smerom od parkoviska k nemocnici a aj na tej sa už značne podpísal zub času. Ako nám prezradila riaditeľka nemocnice Renáta Šuláková aj táto dlažba bude už čoskoro minulosťou.

Čítajte tiež: Autentický ZÁZNAM: V Spišskej otvárali nemocničný urgent, mladík na nosidlách sa postaral o veľké prekvapenie

„V priebehu septembra prejde rekonštrukciou dlažba od parkoviska až k nemocnici. Okrem novej dlažby prebehne aj sadová úprava priestoru a časom pribudne aj stromová alej,“ priblížila najbližšie plány.

Čítajte tiež: Zoznámte sa s nimi aj vy: Štyria mimoriadne dôležití ľudia na nových oddeleniach nemocnice v Spišskej!

Výmenou dlažby však rekonštrukčné práce podľa slov riaditeľky nekončia. Okrem dlažby prejde obnovou v najbližších týždňoch aj ďalšia dôležitá časť nemocnice. „Kompletnou rekonštrukciou prejde aj nemocničný vestibul. Vymeníme tmavé drevené obklady, pretože túto časť nemocnice chceme výrazne presvetliť,“ doplnila riaditeľka nemocnice s tým, že tento rok prejde nemocnica ešte aj ďalšími zmenami – ako je prerobenie priestorov bývalého oddelenia JIS, rekonštrukcia sociálnych zariadení na internom oddelení či nové podlahy na chodbách nemocnice.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

V novoveskej nemocnici sa chystajú ďalšie rekonštrukcie, týka sa to aj dlažby
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM