JAB Rôzne

Zaujímavé podujatie neďaleko Spišskej: Na festivale sa bude aj hádzať metrovicou

Obdobie festivalov a rôznych podujatí je v plnom prúde. Zaujímavá akcia na skok od Spišskej sa bude konať aj najbližší víkend. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavé podujatie neďaleko Spišskej: Na  festivale sa bude aj  hádzať metrovicou
Zdroj: TASR

Hoci nie sme ešte ani v polovici pracovného týždňa, už teraz si môžete spraviť plány na najbližší letný víkend. Na milovníkov festivalov a dobrej zábavy čaká už desiaty ročník Hudobného festivalu, ktorý sa bude konať 5. augusta v Hnilci so začiatkom o 14:00 hod.

Festival sa uskutoční v strede obce pod holým nebom a jeho návštevníci sa môžu tešiť na zaujímavý program, ako aj na sprievodné aktivity či súťaže. Na pódiu sa predstaví humoristická dvojica Kajzer & Meluš, vystúpi folklórny súbor Čačina či známa kapela z Jamníka – Sám Sebou. Do tanca zahrá ľudová hudba Štefana Cínu či spevácke skupiny Fiala, Čečina z Veličnej a bratia Pechovci.

Súčasťou hudobného festivalu je podľa slov organizátorov aj každoročná súťaž v hode metrovicou, ktorej sa môžu zúčastniť muži aj ženy. Vyhráva samozrejme ten, kto dohodí najďalej. V sobotné popoludnie sa môžete tešiť aj na školu tanca a nebude chýbať ani občerstvenie v podobe gulášu. Od 21:00 je pripravená tanečná zábava spojená so zapálením vatry.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM