JAB Rôzne

Zaujali iných, nech neujdú ani vám: Články, ktoré sa počas týždňa čítali najviac

Nenechajte si ich ujsť ani vy. Pekne pokope vám prinášame najčítanejšie články nášho spravodajského webu z celého tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Zaujali iných, nech neujdú ani vám: Články, ktoré sa počas týždňa čítali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Krompašský jarmok sa blíži

Obdobie jarmokov stále trvá. A len na skok od Spišskej si už tento mesiac môžete skočiť na ďalší. Krompašský jarmok je spojený s Dňami mesta a na návštevníkov aj domácich čakajú štyri dni plné bohatého programu.

Kabelky z papiera

Nejedna žena má ich niekoľko a predsa jej ich nie je dosť. Reč je o dámskych kabelkách. Kabelky však môžu byť z rôzneho materiálu. Vskutku zaujímavé ručne šije a vymýšľa pani Jarmila Hricišinová zo Spišskej Novej Vsi.

Starostka: V Slovenskom raji chýbajú cyklotrasy

Národný park Slovenský raj má najhustejšiu sieť turistických chodníkov, avšak chýbajú v ňom cyklotrasy. Myslí si to predsedníčka mikroregiónu Slovenský raj Sever a zároveň starostka obce Hrabušice Jana Skokanová. Viac sa dočítate v článku.

Dom kultúry v novom šate

Prvou rozsiahlou zmenou prešiel Dom kultúry na sídlisku Mier už pred dvomi rokmi, kedy boli zrekonštruované vnútorné priestory kina. Tento rok prišli na rad vonkajšie časti budovy Domu kultúry, vykonala sa rekonštrukcia vo výške 340 tisíc eur. Po mesačnej prestávke začalo premietať aj kino a to prišlo s novinkou.

Na sídlisku Západ bude rušná jeseň

Na sídlisku Západ v Spišskej Novej Vsi bude rušná jeseň. Práve v tomto období prejde sídlisko niekoľkými zmenami. Viac nám prezradil predseda mestského výboru Adnan Akram.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM