JAB Krimi

Zásah policajtov v Spišskej: Žena v parku povedala, že sa chce zabiť!

V parku medzi Letnou a Zimnou ulicou v Spišskej Novej Vsi nastal rozruch. Podľa polície žena (59) najskôr z ruksaku rozhadzovala svoje osobné veci a potom mužom zákona povedala, že sa chce zabiť!

Ilustračný obrázok k článku Zásah policajtov v Spišskej: Žena v parku povedala, že sa chce zabiť!
Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok počas výkonu služby o 10.30 hodine spozorovala dvojčlenná hliadka PMJ, v parku medzi Letnou a Zimnou ulicou v Spišskej Novej Vsi ženu (59), ktorá sa podľa polície správala nepríčetne.

Muži zákona uviedli, že žena z ruksaku rozhadzovala svoje osobné veci a po pristúpení policajtov, na ich otázku, čo to robí, reagovala podráždene s odpoveďou, aby sa nestarali, že ona sa chce zabiť.

„Policajti si všimli, že žena v ruke drží hrsť tabliet, ktoré vzápätí chcela prehltnúť. V tom okamžite policajti zakročili a žene zabránili, aby tieto požila. Žene sa to nepáčilo a k policajtom sa začala správať agresívne, vykrikovala na nich, aby ju nechali, aby odišli a zopakovala, že už nechce žiť. Policajti napokon ženu upokojili a presvedčili, aby tablety odhodila do smetného koša,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Ten dodal, že muži zákona následne vyrozumeli a privolali rýchlu zdravotnú pomoc a ženu odovzdali do opatery záchranárom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM