Miroslav Pomajdík Správy

Zásah policajtov, ktorý radia medzi najzaujímavejšie v roku: Na balkóne nehybne ležala žena!

Prinášame vám poslednú časť nášho mini-seriálu o najzaujímavejších prípadoch mestských policajtov zo Spišskej Novej Vsi v roku 2013. Tentokrát novoveskí muži v uniformách pomohli zachrániť ľudský život.

Ilustračný obrázok k článku Zásah policajtov, ktorý radia medzi najzaujímavejšie v roku: Na balkóne nehybne ležala žena!
Zdroj: TASR

Náčelník MsP Spišská Nová Ves nám prezradil tri najzaujímavejšie prípady, pri ktorých vlani zasahovali naši muži zákona. Dva z nich už poznáte, teraz je čas na ten posledný.

Mestskí policajti v Spišskej Novej Vsi riešili v roku 2013 aj prípad, keď pozornosť upútala žena na balkóne. Ako nás informoval náčelník mestskej polície v Spišskej Novej Vsi Michal Komara, hliadka mestskej polície preverila oznam o tom, že jedna pani nehybne leží na svojom balkóne a bola obava, že jej prišlo zle a odpadla.

„Hliadka po príchode na miesto usúdila, že pani pravdepodobne odpadla, preto zasahujúci mestskí policajti privolali záchranárov. Do príchodu zdravotného personálu hliadka zabezpečila príchod syna, ktorý s ňou býva, ale v tom čase bol na letisku, kde chová holuby,” informoval Michal Komara.

Ako nám ďalej povedal náčelník, do príchodu záchranárov sa policajt Lipták pokúsil zo susedného balkóna pani prebrať, tá však nereagovala na oslovenie a z dôvod odvrátenia hroziaceho nebezpečenstva na živote a zdraví menovanej, rozhodol sa mestský policajt Lipták otvoriť byt za účasti ďalšej osoby a vojsť do vnútra. „Následne jej poskytol prvú pomoc. Po príchode RZP sa jej ujali zdravotníci, ktorí ženu ošetrili a následne previezli na odborné vyšetrenie do nemocnice,” uzavrel rozprávanie Michal Komara.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM