JAB Rôzne

Zachytené objektívom: Takto vyzeral Deň tanca na námestí v Spišskej

Krásne počasie, desiatky tanečníkov a výborná atmosféra. V Spišskej sa konalo po prvýkrát podujatie pod názvom Deň tanca. Stalo sa tak priamo v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Zachytené objektívom: Takto vyzeral Deň tanca na námestí v Spišskej
32
Galéria

Uplynulá sobota patrila v Spišskej Novej Vsi tancu. Priestor a park pred evanjelickým kostolom zaplnili tanečníci aj fanúšikovia tanca a dobrej hudby rôznych vekových kategórií.

Ako pre náš portál povedal jeden z organizátorov Matej Farkalín, Deň tanca mal v Spišskej premiéru. „Predtým sme spolu s tanečnou skupinou Denzz Industry skúšali rôzne choreografie, ktoré sme natáčali a dávali na internet, aby sme ukázali, že každý sa môže hýbať a ktokoľvek dokáže tancovať. Tento rok sme to vytiahli do ulíc, aby ľudia videli, akých šikovných tanečníkov máme v Spišskej a podporili Denzz Industry na ceste na Majstrovstvá sveta.“

Deň tanca odštartoval o desiatej dopoludnia a počas dňa sa predstavilo svoje tanečné umenie 75 tanečníkov z Denzz Industry. Podľa slov organizátora, okrem týchto tanečníkov, akciu obohatili aj iné tanečné skupiny, ktoré sa prišli na podujatie pozrieť a rozhodli sa aj vystúpiť. Okrem tanca si prítomní mohli priamo v parku zahrať rôzne spoločenské či športové hry, alebo len tak relaxovať na slniečku.

Súčasťou programu boli aj súťaže pre prítomných, ktorí museli opakovať po tanečníkoch. Sily si zmerali aj členovia tanečných skupín, ale svoj freestyle museli predviesť na iné pesničky, na aké sú zvyknutí. Celý deň v parku to žilo hudbou, tancom a dobrou náladou. „Už teraz sa tešíme na druhý ročník, v ktorom by sme chceli predstaviť aj iné štýly tanca,“ uzavrel Farkalín.

Ako to vyzeralo na prvom ročníku Dňa tanca si môžete pozrieť v našej galérií.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Pozrite si to na fotkách: Centrum Spišskej Novej Vsi ožilo tancom
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM