JAB Rôzne

Zábery, ktoré si môžete pozrieť ako prví: Nový urgent v spišskonovoveskej nemocnici v obrazoch

Najvyššia investícia v histórii nemocnice v Spišskej Novej Vsi už finišuje. Nové oddelenie urgentnej medicíny a oddelenie multiodborovej intenzívnej starostlivosti prešlo kolaudáciou a chystá sa slávnostné otvorenie. Prinášame vám prvé fotky priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré si môžete pozrieť ako prví: Nový urgent v spišskonovoveskej nemocnici v obrazoch
Zdroj: Dnes24.sk

V Spišskej Novej Vsi začali s výstavbou komplexu oddelení urgentnej a intenzívnej starostlivosti novej generácie ešte v decembri minulého roka. Práce v tomto období už finišujú a od 1. júna 2016 budú nové priestory plne k dispozícii pacientom.

Ako priblížila riaditeľka nemocnice Renáta Šuláková celková investícia do dvoch nových oddelení bola viac ako jeden milión eur. Cieľom rekordnej investície je zásadným spôsobom zvýšiť kvalitu akútnej zdravotnej starostlivosti. Okrem nových priestorov budú zavedené aj prevádzkové procesy minimalizujúce časovú stratu pri záchrane života.

Vďaka tejto zmene by sa mali podľa jej slov výrazne zvýšiť šance pacientov so závažným úrazom, infarktom alebo s porážkou na prežitie a na celkové uzdravenie. Slávnostné otvorenie nových oddelení je plánované na 31.mája.

Prvé fotky nových oddelení priamo z miesta nájdete v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Prejdete sa mestom a tie zmeny si možno všimnete aj vy: Skvelý nápad študentov oranžového gymnázia!

Rekordná návštevnosť hneď na začiatku sezóny: ZOO v Spišskej praskala vo švíkoch

Nové oddelenia v nemocnici v Spišskej tesne po kolaudácii
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM