JAB Rôzne

Zábery, ktoré by bola škoda nevidieť: Zaspomínajte si, ako to kedysi vyzeralo v najznámejšom hoteli Spišskej

Zaspomínajte si s nami na časy dávno minulé. Takto to vyzeralo za čias kosáka a kladiva v najznámejšom hoteli v Spišskej Novej Vsi. Pozrite si zábery, ktoré určite zaujmú oči nejedného obyvateľa nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré by bola škoda nevidieť: Zaspomínajte si, ako to kedysi vyzeralo v najznámejšom hoteli Spišskej
Zdroj: hotel Metropol

Nedávno sme vám priniesli spomienky našich skôr narodených čitateľov na obdobie ich mladosti. Čaje o piatej boli vychytávkou osemdesiatych rokov. Aj hotel Metropol patrí v Spišskej Novej Vsi medzi budovy a miesta, s ktorými sa spájajú spomienky nejedného Novovešťana.

Hotel bol postavený v roku 1969 a na svojom mieste, tak stojí už takmer polstoročie. Živá hudba hrala za obdobia socializmu aj tam a nie len to. Je to miesto, ktoré snáď každý Spišskonovovešťan aspoň raz navštívil v rámci rôznych spoločenských podujatí.

Pozrite si fotografie, ktoré nám poskytlo vedenie hotela.

Ak máte aj vy fotografie Spišskej Novej Vsi s ktorými by ste sa chceli podeliť a viažu sa s krásnymi udalosťami či spomienky neváhajte nás kontaktovať. Svoje príbehy, fotografie, či spomienky nám môžete poslať na mailovú adresu: buvalova@global24.sk

Môže vás zaujímať:

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hotel Metropol stojí v Spišskej Novej Vsi už takmer polstoročie
10
Galéria
Zdroj: hotel Metropol
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM