JAB Krimi

Vyčíňanie v Rudňanoch, nad ktorým budete len tak krútiť hlavami: Komu už len toto mohlo skrsnúť v hlave?

Konanie, nad ktorým budete krútiť hlavami. V obci Rudňany došlo k smutnému vyčíňaniu. Sledujte, čo tam podľa polície narobil zatiaľ neznámy páchateľ...

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňanie v Rudňanoch, nad ktorým budete len tak krútiť hlavami: Komu už len toto mohlo skrsnúť v hlave?
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Spišskonovoveskí policajti uviedli, že pátrajú po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý v obci Rudňany v časti Rómska osada, úmyselne poškodil tri drevené stĺpy telekomunikačnej siete a štvrtý drevený stĺp úplne vyrúbal.

„Takto došlo k pretrhnutiu telekomunikačného kábla, a následne k poškodeniu a ohrozeniu verejného telekomunikačného zariadenia. Súčasne došlo aj k poruche prevádzky tohto všeobecne prospešného zariadenia, čím spoločnosti so sídlom v Bratislave, vznikla škoda vo výške 350 eur,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa slov hovorcu vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie pre poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia, za čo páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na štyri až osem rokov.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM