JAB Rôzne

Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá spišskonovoveských škôlkarov, FOTO

Predškoláci v Spišskej sa lúčili so škôlkami tablami. Vo výkladoch v centre mesta, ale aj na sídliskách tak možno vidieť naozaj roztomilé výtvory.

Ilustračný obrázok k článku Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá spišskonovoveských škôlkarov, FOTO
7
Galéria

Len nedávno výklady obchodov v našom meste spestrili diela maturantov. Teraz prišli na rad aj mladšie ročníky. Škôlkari zo Spišskej Novej Vsi taktiež ukončili jedno dôležité obdobie svojho života. Od septembra zasadnú do lavíc základných škôl. Spomienky na škôlku im však ostanú okrem iného aj v podobe roztomilých tabiel.

Vyčaria úsmev

Dá sa povedať, že škôlkarske tablá sa počas posledných niekoľko rokov u nás udomácnili a stal sa z nich nový trend. V súčasnosti skrášľujú výklady nielen v centre Spišskej, ale aj na jednotlivých sídliskách a pútajú pozornosť okoloidúcich. „Je to veľmi milé spestrenie. Tie detičky sú úžasné. Budú mať krásnu pamiatku," povedala nám s úsmevom na tvári staršia pani, ktorá si práve jedno z tabiel obzerala.

„My máme na tomto table dcéru. Spoločne s triedou ho boli odniesť a teraz sme sa museli na tablo prísť pozrieť aj celá rodina. Už sa nevedela dočkať, kedy nám ho ukáže,“ vyjadrila sa mladá mamička.

Škôlkarske tablá, čo sa kreativity týka, vôbec za maturantmi nezaostávajú. Vo výkladoch obchodov tak môžete nájsť malé včielky , ježkov či ponoriť sa do hlbín oceánu. V našej fotogalérii si môžete pozrieť tablá predškolákov, ktoré sa nám podarilo nájsť v centre mesta a aj na sídliskách Mier či Západ.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Výklady obchodov  spestrili tablá spišskonovoveských škôlkarov
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM