JAB Kultúra

Vyberajte spolu s nami: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu v Spišskej a okolí

Urobte si plány spolu s nami. Prinášame vám výber podujatí konaných počas tohto víkendu v Spišskej a okolí, ktoré považujeme za tie najatraktívnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

BURZA

24.júna 2017 od 8:00, staré trhovisko

Tradične aj túto poslednú májovú sobotu si prídu na svoje milovníci a obdivovatelia starožitností a kuriozít. Burza s totožným názvom sa bude konať na starom trhovisku na sídlisko Východ od skorého rána až do tretej popoludnia.

SPIŠSKÉ FOLKLÓRNE SLÁVNOSTI

24. – 25. júna 2017 na Spišskom salaši v Spišskom Podhradí

Víkend na Spiši sa bude niesť v znamení tradícii. V krásnom prírodnom prostredí Spišského salaša pod Spišským hradom vypukne tradičný folklórny festival. Tento rok to bude už jeho 45. ročník. Na návštevníkov čaká bohatý kultúrny aj sprievodný program určený všetkým vekovým kategóriám.

VÍLA ELLA

24. júna 2017 o 16.00, Dom kultúry Mier

Víla Ella prichádza z rozprávkovej ríše snov menom Papillónia a rozhodla sa potešiť všetky slniečka najnovším detským predstavením z muzikálovej rozprávky pre chlapcov aj dievčatká. V pútavom hodinovom programe plnom chytľavých melodických pesničiek o zvieratkách si môžu deti zaspievať a zatancovať spolu s vílou a hravou formou sa naučia aj všeličo nové.

DIVOKÁ BABSKÁ JAZDA

24. a 25. júna 2017 o 19:00, Kino Mier

Keď najlepšie kámošky žúrujú, stať sa môže čokoľvek… Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znovu stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Americkú komédiu si môžete pozrieť v kine Mier v sobotu aj v nedeľu večer.

KAPURA & BIGĽAJZ

24. júna. 2017 o 20.00 , X-ROAD Pub & Restaurant

V sobotu večer si prídu na svoje všetci fanúšikovia rocku. V X-ROAD Pube vám spríjemnia víkend dve spišskonovoveské rockové kapely s príznačnými názvami.

PALCULIENKA

25. júna 2017 o 16:00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude patriť v Spišskej opäť tým najmenším. Jednu z najkrajších rozprávok od svetoznámeho rozprávkara Hansa Christiana Andersena príbeh maličkej dievčinky, ktorá sa zrodila z kvetu ponúka Spišské divadlo. Palculienka je jemná a krehká bytosť a v novom , veľkom svete cíti stratená.

AUTÁ 3

25. júna 2017 o 17:00, kino Mier

Legendárny pretekár Blesk McQueen z ničoho nič zistí, že ho nová generácia pretekárskych áut poslala mimo závodnú dráhu, ktorú nadovšetko miluje. Späť do hry mu môže pomôcť iba mladá automechanička Cruz Ramirezová, ktorá však sama pomýšľa na víťazstvo a inšpirácie od Doktora Hudsona Horneta. Slávny pretekár s číslom 95 musí v Zlatom piestu všetkým dokázať, že nepatrí do starého železa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM