JAB Rôzne

VÝBER: Články z nášho mesta a okolia, ktoré cez týždeň pútali najviac pozornosti

Pútali najviac pozornosti a nenechajte si ich ujsť ani vy. Prinášame vám výber článkov, ktoré sa počas tohto týždňa na našom webe čítali najviac.

Ilustračný obrázok k článku VÝBER: Články z nášho mesta a okolia, ktoré cez týždeň pútali najviac pozornosti
Zdroj: Dnes24.sk

Parádny úlovok

Aj keď cez leto si hubári na tohtoročnú sezónu sťažovali, zdá sa, že im to jeseň vynahradí. Dôkazom je aj Janka zo Spišskej Novej Vsi. Tá sa vybrala iba na nedeľnú prechádzku do lesa v mestskej časti Spišskej a takto sa príjemne potešila.

Adrenalínové kúsky na oblohe

Divácky atraktívne a pre parašutistov poriadne adrenalínové. Takto možno pomenovať formácie, ktoré vytváral československý športový tím na letisku v Spišskej Novej Vsi. Ten totižto trénoval na majstrovstvá sveta a tie kúsky ozaj stáli za to…

Spevácky zbor zožal úspech

Speváci Chorus Iglovia zo Spišskej Novej Vsi dosiahli opäť ďalší pekný úspech. Na krajskej prehliadke speváckych zborov v Michalovciach získali zlaté pásmo a ako jediný zbor z Košického kraja budú reprezentovať nielen náš kraj, ale i mesto Spišská Nová Ves na celoslovenskej prehliadke speváckych zborov.

Pracovné miesta v našom meste

Uvažujete nad inou prácou, alebo nejakú hľadáte? Práve pre vás sme počas tohto týždňa priniesli prehľad voľných pracovných miest v Spišskej Novej Vsi. Preštudovať si ho môžete TU.

Kandidáti

Župné voľby sa uskutočnia už tento rok v novembri. Vo volebnom obvode č. 10 Spišská Nová Ves sa bude voliť sedem poslancov. Tými sa však chcú stať viacerí. Priniesli sme vám zoznam zaregistrovaných kandidátov na poslancov Zastupiteľstva KSK za náš volebný obvod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM