Oliver Buza Iné športy

Volejbalistky šliapu naplno

Parádny víkend majú za sebou volejbalistky Sp.Novej Vsi. V sobotu v 25.kole šokujúco zdolali lídra z Pezinku 3 - 1 na jeho palubovke, v nedeľu ich nepotrápil posledný tím extraligovej tabuľky zo Žiliny.

Víťazstvo v Pezinku sa nerodilo ľahko. Spišiačky pokojnou hrou získali prvý set, následne si nechali vziať ten druhý, no chyby domácich v útoku ako i koncentrovaný výkon hostiek viedli k prekvapujúcemu, no zaslúženému triumfu. Hneď na druhý deň privítali naše volejbalistky tím z úplne opačného pólu tabuľky – poslednú Žilinu. A hoci sa v prvom sete prejavila únava z predchádzajúceho boja, novovešťanky nezaváhali a zaslúžene po hodine triumfovali jasne 3 – 0. V útoku zabrala hlavne hrajúca trénerka M.Hnátová, ktorá svojím výkonom i prístupom prebrala sprvoti trochu ospalé spoluhráčky, ktoré potom zápas v pokoji dotiahli do víťazného konca.

Martin Roško (asistent trénerky SNV) : "Dnešný zápas bol z kategórie tých ľahších, pretože Žilina je predsa len dlhodobo posledným tímom tabuľky. Domov sme dorazili o jednej v noci, takže dievčatá sa trošku dlhšie rozohrávali, no napokon to v pohode zvládli. Oveľa viac nás potešilo sobotňajšie víťazstvo v Pezinku, kde baby podali bojovný a zodpovedný výkon. Je to skvelé hlavne pre naše sebavedomie pred ťažkými zápasmi play – off, ktoré sa nezadržateľne blí­ži.

Sobota

Pezinok – Spišská Nová Ves 18. 02. 2012, 18:00 1 : 3 –23,20,–21,–22

Nedeľa

Spišská Nová Ves – Žilina 19. 02. 2012, 17:00 3 : 0 21,12,16

Foto : Michal Buza

  • ob-
Volejbal - extraliga ženy
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM