JAB Iné športy

Volejbalistky pokračujú vo víťaznej šnúre: Takto si poradili s Kežmarkom

Naše extraligové volejbalistky si zmerali sily s Kežmarčankami u nich doma. Z nesmelého a nervózneho začiatku sa dopracovali znova k víťazstvu. V tabuľke tak zaostávajú len o jeden bod za prvou Bratislavou.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalistky pokračujú vo víťaznej šnúre: Takto si poradili s Kežmarkom
Zdroj: Dnes24.sk

V Kežmarku sa hralo tradičné derby medzi domácimi volejbalistkami KV MŠK OKTAN Kežmarok a VK Spišská Nová Ves. Ako nás informoval tajomník volejbalového klubu Igor Murko v prvom sete domáce viedli do stavu 8:6, ale pokazeným podaním a zlým príjmom podania dovolili súperovi vyrovnať na 9:9

V druhom sete domáce začali výborne a viedli 3:0, ale potom stratou koncentrácie najmä na podaní a príjme podania dostali súpera do pohody, ktorý to využil dotiahol druhý set do víťazného konca. „Tretí set bol už v našej réžií a dievčatá dovolili domácim uhrať len šestnásť bodov,“ povedal Murko.

„Chceli sme viac potrápiť súpera. Musíme však uznať kvalitu súpera, majú viac natrénované,“ vyjadril sa k zápasu asistent trénera Kežmarku Ľubomír Bréda. Tréner našich volejbalistiek Ondrej Spišák zhodnotil zápas takto. „Prvý set sme hrali veľmi nervózne, hráčky cítili zodpovednosť naplno bodovať, čo im zväzovalo ruky. V druhom a treťom sete sme kontrolovali priebeh, baby sa ukľudnili a to nám pomohlo. Rozhodujúce bol náš servis a slabší príjem súpera."

KV MŠK Oktan Kežmarok – VK Spišská Nová Ves 0:3 (-21, –15, –16)

Foto: Radovan Žigraj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM