Oliver Buza Iné športy

Volejbalistky lídra nepotrápili, v Žiline víťazne

Volejbalistky Sp.Novej Vsi podľahli v šlágri kola vedúcemu Pezinku, v nedeľu dominovali v Žiline.

V 18. kole našej najvyššej volejbalovej súťaži žien privítali volejbalistky miestneho VK lídra z Pezinka a úmyslom zastaviť víťaznú šnúru hostiek. Ostalo však len pri želaní. Pezinok od úvodného podania ukázal prečo tak dominuje v slovenskej extralige a prvý set vyhral hladko 25–15, najmä zásluhou tvrdých a presných smečov, ktoré nedokázala domáca defenzíva efektívne krotiť. Druhý set bol už vyrovnanejší, o jeho osude sa rozhodlo až v závere, opäť však boli úspešnejšie Pezinčanky, ktoré si už zaváhanie v treťom sete nepripustili a na Spiši s prehľadom a zaslúžene dominovali.

S.Vartovník tréner Sp. Novej Vsi: "Dnes to bol z našej strany katastrofálny výkon, celý týždeň sme sa zodpovedne pripravovali, rozoberali sme ich hru, no ani jedna hráčka neprekročila svoj tieň, absolútne sme ako kolektív zlyhali. Hostky boli v každej hernej činnosti o krok vpredu a zaslúžene zvíťazili.

Po nepresvedčivom výkone proti vedúcemu tímu tabuľky cestovali Spišiačky do Žiliny a renomé si dokonale napravili. Domácim nedovolili uhrať ani set a sústredeným výkonom na palubovke dominovali.

Sobota Spišská Nová Ves – Pezinok 0 : 3 (-15, –23, –17)

Nedeľa Žilina – Spišská Nová Ves 0 : 3 (-12, –13, –15)

  • ob-

Foto:Michal Buza

Volejbal - extraliga ženy
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM