Miroslav Pomajdík Krimi

Vodiči, v Spišskej a okolí sa chystá osobitná kontrola: Vieme, v ktorý deň si dať na cestách pozor!

Polícia si opäť posvieti na novoveských vodičov. Opäť však môžu zostať prekvapení aj tí šoféri, ktorí počas kontroly zastavení nebudú. A ktorý deň si dajte za volantom poriadne bacha?

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, v Spišskej a okolí sa chystá osobitná kontrola: Vieme, v ktorý deň si dať na cestách pozor!
Zdroj: Webnoviny.sk

Kontrola objektívnej zodpovednosti v Spišskej Novej Vsi a okolí prebehne v piatok 2. mája. „Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó.

Ako ďalej doplnil hovorca, na cestách Košického kraja polícia zvýši aj výkon služby už od 30. apríla do 7. mája. „Hlavným cieľom väčšieho počtu policajných hliadok je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a znížiť nehodovosť na cestách. Polícia bude zároveň aj preventívne pôsobiť na disciplinovanosť vodičov bicyklov a motocyklov v súvislosti so zvýšenou intenzitou cestnej premávky v jarných mesiacoch a tradičným nárastom účasti motocyklistov a cyklistov," uzavrel Alexander Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM