JAB Šport Šport

Víkendové turnaje vo volejbale: Takto sa darilo našim dievčatám

Víkend sa niesol v znamení volejbalu. Sily so súperkami si zmerali staršie žiačky aj kadetky. Nie všetky zápasy však vyšli podľa ich predstáv.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové turnaje vo volejbale: Takto sa darilo našim dievčatám
Zdroj: Dnes24.sk

Staršie žiačky si zahrali v sobotu na domácej pôde a po celkom jednoznačnom priebehu vyhrali Spišiačky oba zápasy bez straty setu.

„Dievčatá dnes podali kolektívny výkon, aj keď nás súper veľmi nepotrápil. Dobre podávali a aj čo to v poli pochytali. Základná zostava v každom sete vytvorila dostatočný náskok,“ povedal po zápase asistent trénerky Radovan Žigraj.

VK SNV – VK Michalovce 3:0 (7,15,18) a 3:0 (6,22,8)

Nedeľa už taká úspešná nebola. Kadetky cestovali na pôdu favorita, keďže Snina je tradične na popredných priečkach tabuľky. Snina to aj výsledkami potvrdila, keď vyhrala oba zápasy. Spišiačky si tak doviezli zo Sniny iba 2 body a 2 vyhraté sety.

„Zápasy so Sninou sú vždy, v kadetskej súťaži, súbojom o prvé miesto v tabuľke. Úspech v týchto zápasoch predpokladá dôslednú týždennú prípravu a kvalitnú hru podopretú odvahou. Nič z toho sme nedokázali, a preto sme prehrali,“ zhodnotil priebeh zápasu tréner Zdenek Hauer.

MVK Snina -VK SNV 3:2 (-16,–21,24,20,10) a 3:0 (23,18,24)

Foto: R. Žigraj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM