JAB Kultúra

Víkendové tipy: Pozrite si, na aké zaujímavé akcie sa môžeme v Spišskej tešiť

Zatraktívnite si víkend vďaka zaujímavým podujatiam. Čo sa v našom meste chystá? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Víkendové tipy: Pozrite si, na aké zaujímavé akcie sa môžeme v Spišskej tešiť
Zdroj: Dnes24.sk

Retro párty 80´s

27. apríla 2018 o 19:00, Hotel Metropol

Legendárne hity rock'n'rollu a diska 80-tych rokov a československého soc-popu na vás čakajú už v piatok. Do tanca bude hrať energická kapela 4ka BAND a DJ Jaro Lipták. Skvelá tanečná skupina DENZZ INDUSTRY naladí na tie správne retro pohyby. Okrem hudby je pripravená aj pestrá dobová výzdoba, nezabudnuteľné hry všakovakého druhu, kultové pochutiny i tradičný bufet 80-tych rokov. Nebude chýbať ani retro fotokútik či fotostena.

To je ohromné, miláčik…

27. apríl 2018 o 19:00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Divadlo na opätkoch uvádza komédiu na motívy divadelnej hry od Geraldine Aron „Môj skvelý rozvod“. O tom, ako ženu v stredných rokoch opustí manžel a ona sa s tým vysporiada po svojom si budete môcť pozrieť v podkroví Domu matice slovenskej v piatok večer.

Až tri v taňcu na vidermaňcu

27. apríl 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Spišské divadlo uvedie na záver pracovného týždňa zaujímavú hru. Diváci si môžu pozrieť pomerne čerstvé predstavenie o ľúbostnom trojuholníku zo Sepešoviec poprepletanú humornými dialógmi v spišskom nárečí.

Dve a pol kačky

28. a 29. apríla 2018 o 17:00, kino Mier

Tieto vtáky rozhodne nie sú nahnevané, svoj život si užívajú plnými zobákmi. Byť v husej koži je ťažká pohoda, predovšetkým pre gunára v najlepších rokoch. Animovaná komédia „Dve a pol kačky“ prinesie jednému takému gunárovi špeciálnu úlohu. Musí sa začať starať o dve malé kačičky a pomôcť im z bahna, ktoré tak trochu sám spôsobil…

Rockový koncert

28. apríla 2018 o 19:00, Legenda Pub

V sobotu večer je pripravený v našom meste aj rockový koncert, ktorý odštartuje od 19:00 hod. Počas večera sa môžete tešiť sa Barboru Opielovú, Spišský výber a hudobnú skupinu Star Band. Vstupné je dobrovoľné.

Palculienka

29. apríla 2018 o 16:00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude patriť v Spišskom divadle tým najmenším. Tentokrát ide o jednu z najkrajších rozprávok od svetoznámeho rozprávkara Hansa Christiana Andersena – príbeh maličkej dievčinky, ktorá sa zrodila z kvetu. Palculienka – jemná a krehká bytosť, sa v novom a veľkom svete cíti stratená. Podobne, ako sa cítia aj malé deti, vo svete dospelých. Jej putovanie za šťastím si možete pozrieť na konci týždňa.

Dve nevesty a jedna svadba

29. apríla 2018 o 19:00, kino Mier

Marie je typická mestská singl. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať iba hlupákov. Naopak, jej sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svadbu. A tak Marie prichádza za rodinou na návštevu do rodného mesta. Doma stretáva svoju dávnu lásku Jiřího. Počas niekoľkých okamihov je jasné, že ich stará láska časom nevyprchala. Ale celá vec má jeden háčik. Jiří je snúbencom jej sestry.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM