JAB Kultúra

Víkendové akcie v našom meste a okolí: 5 lákavých tipov, kam si vyraziť

Môžeme sa radovať, ďalší víkend je už tu. Načerpať nové sily sa dá i na zaujímavých akciách, ktoré môžete zažiť v Spišskej a okolí. Tu je našich 5 tipov.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové akcie v našom meste a okolí: 5 lákavých tipov, kam si vyraziť
Foto: Tomáš Batiz

CHARLEYHO TETA

11. februára o 19.00, Spišské divadlo

Sobotný večer si môžete spestriť aj s komédiou v podaní hercov Spišského divadla. Najslávnejšia anglická bulvárna komédia všetkých čias s názvom Charleyho teta vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári.

8. REPREZENTAČNÝ PLES OBCE SMIŽANY

11. februára. o 19.00, KD Smižany

Sezóna plesov je stále v plnom prúde a počas tohto víkendu si môžete zaplesať aj v susedných Smižanoch. Moderátorom večera bude Michal Hudák a pripravený je aj bohatý program. Na plese vystúpi Cimbalová hudba z Giraltoviec, Hic Music zo Stropkova či tanečná škola Meteor z Košíc. Program spestrí aj skupina historického šermu Jago.

SPIŠSKÉ ROZPRÁVKY

12.februára o 16.00, Spišské divadlo

Tak ako každú nedeľu ani túto neprídu skrátka najmenší obyvatelia nášho mesta. V nedeľu popoludní sa môžu tešiť na jednu zo Spišských rozprávok. Rozprávka Za dve kvapky veľa vody je o zázračnej sile vody a pomoci iným.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

12. februára.2017 o 18­.00, Zimný štadión

Ak máte radi aktívny oddych a zimné športy, víkend môžete ukončiť aj aktívne a to na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

KAMENE VO VRECKÁCH

12. februára o 19.00, divadlo Kontra

V Kontre vám bude do smiechu. Na nedeľu podvečer si pripravili herci tohto divadla jednu z najlepších svetových komédií. Hra a názvom Kamene vo vreckách je hit z Broadway a West Endu. Pripravení sú dvaja herci, ktorí odohrajú až 13 postáv.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM