JAB Rôzne

Víkend v Spišskej a okolí: Ako ho môžete stráviť?

Ani sme sa nenazdali a je tu ďalší víkend. Ako ho môžete v Spišskej či v okolí stráviť? Zlákať vás môžu naše tipy na zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Spišskej a okolí: Ako ho môžete stráviť?
Zdroj: Dnes24.sk

MUSICA NOBILIS

1.októbra 2016 o 18:00, Evanjelický kostol

21. ročník medzinárodného hudobného festivalu odštartuje v sobotu podvečer. Otvárací koncert si môžete vychutnať v Evanjelickom kostole. Predstavia sa vám Slovenský komorný orchester Bohdana Warchala, Slovenský filharmonický zbor, Ewald Danel dirigent, Jozef Chabroň zbormajster, Marianna Gelenekyová – soprán, Ivan Rychlo – tenor, Andrej Marek Kanja – bas.

DISKUSIA

1.októbra 2016 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Projekt MP pripravil ďalšiu diskusiu, tentoraz o štúdiu informatiky a start-upovom prostredí na Slovensku so zakladateľom populárneho študentského portálu Zones.sk, web-vývojárom a mladým podnikateľom Ľubošom Demovičom.

U BABIČKY

2.októbra 2016 o 15.00 a 17.00, KD Smižany

V susedných Smižanoch si v nedeľu popoludní môžete vychutnať divadelné predstavenie v prevedení žiakov ZŠ Povýšenia sv. Kríža. Vstupné je dobrovoľné.

DIEŤA

1.októbra 2016 o 19.00, Spišské divadlo

V sobotný večer sa herci Spišského divadla predstavia v dojímavom, dramatickom, atraktívnom príbehu mladučkej slúžky, ktorá je postavená pred osudový problém, v ktorom musí riešiť následky svojej nešťastnej lásky.

DLHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ

2.októbra 2016 o 16.00, Spišské divadlo

Nedeľné popoludnie bude patriť v Spišskom divadle tým najmenším. Klasická ľudová rozprávka ale trošku inak bude plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

2.októbra 2016 o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Koniec víkendu môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM