JAB Kultúra Kultúra

Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Novovešťanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôžu naše tipy na zaujímavého podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Spišskonovovešťania, toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Novovešťanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás
Zdroj: TASR

VESMÍR OČAMI DETÍ 2016

4.marca.2016 o 10­.00, Foyer Spišské osvetové stredisko

V piatok doobeda si môžete pozrieť vernisáž regionálnej výtvarnej súťaže. Výstava v Spišskom osvetovom stredisku potrvá až do 30.marca.

ŽENY ON LINE 4

4. marca. 2016 o 16.00, Galéria umelcov Spiša

Podujatie organizované k Medzinárodnému dňu žien. Účastníčky tvorivej dielne si ručným pletením háčkovacou ihlou a farebnou priadzou uháčkujú kozmetickú taštičku, prípadne puzdro na mobil.

ALCHÝMIA NÁZOROV

4. marca. 2016 o 17.00, čajovňa Alchýmka

Prečo sa bojíme neznámeho? Čím sa líši správanie jednotlivca od davu? Kam vedú Európu súčasné udalosti? Na otázky odpovie popredný slovenský sociológ Michal Vašečka v rámci diskusného večera Alchýmia názorov.

ŽENSKÝ ZÁKON

4. marca.2016 o 19­.00, Spišské divadlo

Víkend môžete začať aj s dobrou komédiou. Pre milovníkov divadla je v piatok podvečer pripravená repríza klasiky od Jozefa Gregora Tajovského. Ženský zákon v spišskom nárečí vás zaručene dostane.

NENÁVIDÍM

4. ,5. a 6. marec.2016 o 19­.00, divadlo Kontra

Vynikajúcu komédiu, ktorá získala na Kremnických Gagoch Cenu Stana Radiča „Objav roka“ uvedie počas víkendových večerov divadlo Kontra. Uletená zábavná jazda o našej nie veľmi zábavnej každodennosti…

KOMERCIAL HITS

4. marca 2016 o 21.00, Number 1 club

Hľadáte odreagovanie na piatkový večer? Zabaviť sa môžete v novoveskom klube Number 1 na akcii Komercial hits. Do tanca vám zahrá DJ LUKI.

FK SNV – LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

5. marca.2016 o 14¬­.30, futbalový štadión

V sobotu popoludní nastúpia na futbalový štadión naši futbalisti, aby si zmerali sily s ďalšími súpermi. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny futbalový fanúšik.

BALTAZÁR BANÁN

6. marec. 2016 o 16.00, Spišské divadlo

Aj tí najmenší sa môžu zabaviť v nedeľu popoludní. Rozprávkovú komédiu s pesničkami o zelenáčovi Banánovi, ktorý sa s pomocou kamarátov pasuje so svetom uvedie Spišské divadlo.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

6.marec 2016 o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Záver víkendu môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM